Horoskoper

Her er dagens horoskop for fredag den 12. februar

af Astrolog Brian Teglgaard 10. august 2017
Foto: Shutterstock
Find dit stjernetegn her i dagens horoskop, og se, hvordan dagen i dag bliver.

Vædderen

Det er ikke nyt, at du har dit fokus omkring din økonomi og indtjening. Især hvis du er selvstændig, kan en ny idé være penge værd – så prøv det! 

Tyren

Det kan godt være, det er lidt tidligt at gå på weekend, men du har en del kontakter at passe, som ikke har noget med dit job at gøre. 

Tvillingen

Der er nyt omkring din arbejdssituation, og det er heldigvis en god melding. Det kan varsle en større aktivitet og med det følger også en bedre indtjening.   

Krebsen

Længes du efter weekend, kan der være noget at glæde dig til. Selvom aftalerne stadig er underlagt begrænsninger, er der familie, du glæder dig til at se. 

Løven

Du har selv været med til at skabe den gode stemning omkring dig, og det giver dig et godt afsæt i det, du skal præstere - også i dine udadrettede gøremål. 

Jomfruen

Meget står til forandring omkring dig, og der kan sagtens være nogle af de nye ting, du ønsker at holde fast i, når forandringernes vind lægger sig igen.   

Vægten

Du lægger ikke begrænsninger på dig selv, hvad dine interesser angår. Du kan til gengæld sagtens føle dig begrænset af de regler, samfundet udstikker. 

Skorpionen

En indre ro begynder så småt at indfinde sig hos dig, også selv om de ydre forhold er alt andet end rolige. Du fornemmer en følelsesmæssig balance.

Skytten

Din muntre og optimistiske indstilling kan gøre underværker på stemningen hjemme hos dig. Du kan skabe liv på en ny og overraskende måde.   

Stenbukken

Du mærker større forståelse og velvilje med dine samarbejdspartner eller andre, du drøfter aftaler og forretninger med. Det afbøder en ellers vanskelig situation.

Vandmanden

Det er fornuftigt at holde et ekstra øje med pengeforhold, også selv om der ikke burde være noget galt. Det handler også om at se muligheder. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

 

Fisken

Der er ikke meget, der kommer bag på dig. Du kan næsten fornemme det usagte og kan tale dig ind på andres hemmeligheder.