vædder
Horoskoper

Årshoroskop for Vædderen 2022

15. november 2021
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Vædderen. Bliv klogere på, hvordan dit 2022 bliver!

Vædderen 20/3 - 19/4

Kærlighed

Det skal helst være en leg, det med kærligheden. For dig skal kærligheden være munter og sorgløs, være storslået og hjertevarm og så skal det helst være den eneste ene! Men sådan er det jo sjældent i virkeligheden. Hver gang du forelsker dig, er alle de store følelser og forhåbninger i spil. Skal det være i år, at kærligheden manifesterer sig for dig? Det er et spørgsmål rettet til single-vædderen, men sandelig også til dig, der er i et fast forhold. For hvordan står det egentlig til med kærligheden?

For single-vædderen vil det være toppen at kunne finde ro i et forhold, og der er også muligheder for, at det netop kan lykkes i 2022. Chancerne er få, men de er der. Hvis vi ser på 2022 som helhed, vil februar, marts, starten af august og efterårsferien være gode tidspunkter at søge efter en partner. Men også dagene op til 7. maj og 18. oktober kan anbefales til at søge kontakt. Som altid vil du have store forventninger til kærligheden. Om det bliver idel lykke, det må tiden vise.

Er du i et fast parforhold, vil din partner i starten og især i slutningen af marts have brug for din støtte og opmærksomhed. Vedkommende skal træffe vigtige beslutninger, som kan få konsekvenser på sigt. Det behøver ikke have noget med dig og jeres forhold at gøre, men der kan være udfordringer i resten af familien, som kræver handling. Det kan skabe en dårlig stemning, og derfor er det ikke her, du skal forvente opmærksomhed fra din partner.

Fra tidligt forår og resten af året vil du få al den opmærksomhed, du har behov for, og din partner vil igen rette sin opmærksomhed og sit nærvær mod dig. Vil du gøre noget ekstra for din partner, kan du arrangere kærestedage fx i efterårsferien. Det vil falde i god smag, og hvis I har brug for det, kan I finde hinanden igen. Skal det være tidligere på året, kan du overraske din udkårne i slutningen af april.

Når året går på hæld, vil det være relevant at gøre status og se, om kærligheden stadig lever op til dine forventninger 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Familie og venner

Du fyrer meget af din energi af alle mulige andre steder end i hjemmet. Til gengæld er hjemmet det sted, hvor du får bedst hvile – helst sammen med familien – og det er ofte her, du finder dig selv, regenererer og kommer i kontakt med dine følelser.

I de første to måneder af året vil der ske ændringer i familien eller i boligen. Det kan være meget omfattende, men for dig at se vil det være den rigtige vej at gå, for du kan ikke komme videre, som tingene er nu. Når du kan se nye veje og muligheder, vil der – især fra 20. marts og en måned frem - være masser af aktiviteter med familien. Har du planer om at flytte, er maj oplagt til det.

I det hele taget er chancerne for at få en masse fra hånden stor i marts-april og efterårsferien. Planlægger du at arangere familiesammenkomster, er marts og juni mest fordelagtige. Covid-19 har præget de seneste år, når det gælder venner og sociale relationer.

Der har ikke været så meget aktivitet, og vennerne har været meget afstandtagende – eller også har du været det. Det er lidt svært at få gang i det igen, og i den proces, vil du formentlig skille nogle fra, som du ikke længere ser grund til at ses med. Det vil være de ”rigtige” venner, som stadig hænger på, og som du selv også gerne vil hænge ud med. Har du lyst til at samle vennerne, vil slutningen af september og november være gode tidspunkter. 

Hverdag

Du kan lide, at der er fart på i hverdagen, men du har også brug for, at der er en vis rutine, som du altid kan regne med. Derfor gør du meget ud af at have orden i tingene, så der ikke opstår uforudsete hændelser i løbet af dagen.

Generelt ser det ud til, at du får et godt 2022 i hverdagen, også i forhold til dit velbefindende. Indimellem bliver du nysgerrig på nye trends indenfor sundhed, men du bevarer altid din sunde fornuft. Er der noget, du gerne vil ændre i din hverdag, er februar og marts oplagte.

Pludselige og impulsive beslutninger tager du i april, mest af alt bare for at gøre noget andet, end du plejer. Hvis du gerne vil ændre spor arbejdsmæssigt, vil det ske i marts eller i maj. 

Fremtid

Der er lagt op til, at et nyt kapitel kan begynde for dig i 2022. Du vil være interesseret i at starte nye projekter op og i det hele taget få dit liv beriget.

Optimismen vil være stor, og du vil have en følelse af, at alt nu er muligt. Dit magiske øjeblik ligger i erkendelsen. I april får du en aha-oplevelse, og er du interesseret i spirituelle emner, vil muligheden for at du kan sætte dig i forbindelse med ”andre verdener” være en mulighed.