Få årshoroskop 2021 for Tyren
Horoskoper

Årshoroskop for Tyren 2021

Af astrolog Cathrine Oppenheim 7. december 2020
Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Tyren. Bliv klogere på, hvordan dit 2021 bliver!

Tyren 21/4 – 21/5

Kærlighed

Du vil stifte bekendtskab med mange facetter inden for kærlighedens område. Der er mange variationer af dine følelser, og de kan blive særdeles berigende for dit kærlighedsliv alt efter hvor på kærlighedens vej, du befinder dig.

Lever du i et fast forhold, skal der nok mere til for at få dig op i nye romantiske højder, men du bør være opmærksom på ikke at tage kærligheden for givet.

Dermed kan du selv gøre en indsats for at forbedre forholdet. Især fire gange i løbet af året kan relationen gøres mere intens og sansende – i januar, februar, april og juli. Her er mulighederne for at komme hinanden nær stor, og er der kanter, der trænger til at blive slebet til, er februar og juli oplagte perioder til at gøre noget aktivt og konstruktivt.

Din partner kan virke lidt rastløs i slutningen af januar – så giv din kæreste mulighed for "at være" og accepter, at vedkommende har brug for at følge sit eget spor i en periode.

Nærheden kommer tilbage, især når du støtter op om din partner. I tiden mellem 1. maj og 11. juni vil du være den aktive i forholdet.

Din bedre halvdel har ikke så meget drive og har særlig behov for din omsorg. Er du parat til at yde den "service", vil I begge få opfyldt jeres behov for tryghed og sikkerhed hos hinanden.

Er du single, vil der i år være flere muligheder for at dyrke kærligheden. Det kan også være, at der kommer noget mere varigt ud af en af de forbindelser, som etableres.

Især et bekendtskab vil komme til at betyde noget – mere end normalt – og det kan via et møde midt i februar få konsekvenser. Måske er du i tvivl, om det er noget, og der skal flere møder til, for at du kan blive sikker i din sag.

Andre møder kan finde sted i april, maj og december. Især fra 25. februar til 21. marts vil du være særlig åben overfor romantik og sværmeri.

Derudover er du på kærlighedstoppen i april-maj og august-september og vil være særligt modtagelig for tilnærmelser midt i marts. Du kan nå nogle følelsesmæssige højder/dybder sidst i januar og december.

Familie og venner

Man skal ikke kritisere Tyrens familie. En vis stolthed præger familiehistorien, og i den forbindelse kan der være skubbet mange ting ind under gulvtæppet.

Større ændringer i familien – og dermed boligen – kan især finde sted i januar, april, juli og oktober. Har du planer om at foretage større omlægninger, er det oplagt at gøre det på de tidspunkter.

Da det langtfra er sikkert, at det går så let som håbet, kan der opstå forsinkelser i projekterne – især i januar, maj, august og oktober. Måske er det ikke muligt at gøre alle tilfredse eller få alt til at gå op i en højere enhed, men du vil gå langt for at gøre alle tilfredse, og for at det skal lykkes.

Du vil især være opmærksom på familieanliggender i marts, i juni og juli.

Du vil gøre meget for at beskytte din familie og ser i den forbindelse gennem fingrene med mange ting.

De venner, du vil foretrække at omgås i 2021, er dem, som kan tænke ud af boksen. Du får meget ud af at diskutere ukonventionelle emner eller noget, der måske kun interesserer de få. Men du vil få opfyldt dit ønske, da mange af dine bekendte har fået udvidet deres interessefelt, som også er dit.

Det kan være spirituelle emner, som siden 2012 har været en af dine foretrukne interesser. Nogle venner kan i årets start uventet få vendt op og ned på tilværelsen, og du vil uden tvivl træde til og hjælpe, hvis der er behov.

Hverdagsliv

Arbejde fylder meget i dit liv, og i år vil det blive et større omdrejningspunkt. Du har lyst til at udvide dit jobområde, det vil sige få mere ansvar eller udvide din forretning. Det kan dog være forbundet med nogle restriktioner, måske i forhold til Covid-19, men det vil i så fald være efterdønninger fra sidste år.

Under alle omstændigheder vil du have mod på at gå nye veje, også hvor udlandet kan være involveret. Det behøver dog ikke nødvendigvis at have med dit arbejde at gøre, men mere på privatsiden. Har du fødselsdag mellem 26. april og 4. maj, vil det bedste være, at du arbejdsmæssigt kun binder dig for korte perioder eller projekter.

Din frihedstrang er stor, og du har behov for at kunne handle impulsivt. Du vil måske også mærke en lille uro og rastløshed, som giver dig lyst til at gøre noget helt andet, end du plejer. Helbredsmæssigt fungerer du bedst, når der er balance i dit system. Det kan være små detaljer, der udløser ubalancer.

Fremtid

En del Tyre vil mærke rastløshed og stor lyst til gøre noget utraditionelt. For mange kan orlov eller nogle uger eller måneder uden arbejde være en midlertidig løsning. Vikariater eller konsulentjobs kan også være en mulighed, og hvis frihedsfølelsen er meget udtalt, kan man rejse til udlandet for en tid. Vigtigt er det, at du hele tiden har mulighed for at komme videre i tilværelsen og lægge fortiden bag dig.

Selv om jobområdet måske kommer til at fylde meget i 2021, kan det planlægges, så det imødekommer dit behov for uafhængighed og frihed – også selv om det kan blive en udfordring. Du ændrer livsopfattelser i disse år, hvilket giver dig mulighed for at slippe nogle af de meget faste principper, som du har fulgt i årevis.

Årets højdepunkter

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre.

Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn udvikler sig som god vin - og det samme gør du

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt april til midt maj og fra midt august til midt september.

Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.