tvillingen
Horoskoper

Årshoroskop for Tvillingen 2022

15. november 2021
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Tvillingen. Bliv klogere på, hvordan dit 2022 bliver!

Tvillingen 21/5 – 20/6

Kærlighed

Kærligheden findes allevegne for en Tvillingefødt. Du har let ved at finde den, og let ved at forelske dig. Og du er hurtigt videre, når fortryllelsen er væk. Men det er kun på overfladen. I de dybere følelser fordrer du en trofast og loyal partner, du kan stole på, og som du ved står op for dig, når det gælder. Så når Tvillingefødte for alvor binder sig til et andet menneske, er det seriøst.

Er du i et fast forhold, vil du opleve, at din partner nærmest vågner af en dvale i anden halvdel af året og bliver mere nærværende og mere realistisk i sine betragtninger. Din partner tager mere initiativ, livsmodet bliver større, og der kommer mere action – I kan igen gøre ting sammen, som I gjorde førhen.

I det hele taget skal du forberede dig på, at det fra maj kan blive en udfordring at følge din partners tempo. Og du skal gøre plads i kalenderen, for din partner vil arrangere mange ture og oplevelser, og det falder i god jord hos dig. Du har brug for at læne dig op ad din partner og lade vedkommende tage føringen for en periode.

Den inspiration, du får af din bedre halvdel, kommer igen i 2022 og giver dig optimisme og troen på, at I har en fremtid sammen. Som altid vil der være op- og nedture, og du kan regne med, at din partner vil give dig mere modspil end normalt. Det er måske lidt irriterende, men det kan også være med til at holde dig mentalt i form.

I holder begge af at diskutere, og i årets anden halvdel vil der være meget debat. Hvis der mod forventning opstår uro i forholdet, vil det være i marts, og det vil her være klart, at I nødt til at tale uenighederne igennem. Få det løst – så kan I nyde alle de gode aspekter, som parforholdet byder på i 2022. Hvis du lever alene, men gerne vil have en partner, er der mange muligheder i 2022. April, maj, juni, oktober, november og december er alle oplagte 

Familie og venner

Tvillinger vil på et tidspunkt interessere sig for deres slægt og historie, og det kan føre til mange forsøg på at opspore familiemedlemmer. For der skal være orden i stamtræet – det giver en forståelse for din egen historie, og det giver en tryghed og stabilitet, som du måske savner i livet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du har planer om at lave om i din bolig eller ændre noget i familien, er januar, februar og juli gode tidspunkter. Hvis du gerne vil flytte, er april og november oplagt til det. Du har mange venner, og de er energiske og videbegærlige – lige som du selv er – og det giver dig energi at være sammen med innovative og flittige mennesker.

Det passer dig godt, at dine venner baner vejen, så du bagefter kan byde ind med dine kompetencer. Hvor dine venner sætter ting i gang, er du god til at føre stafetten videre og skabe kontakter på kryds og tværs. April, maj, juli og oktober byder på gode stunder med vennerne. 

Hverdag

Din hverdag er formentlig præget af faste rutiner og ritualer. Når først dagen er planlagt, bryder du dig ikke om, at der sker for mange ændringer. For dig er det derfor en god idé at skabe plads til en god start på dagen.

Arbejdsmæssigt har du måske tidligere været i tvivl om, hvad du skal arbejde med, og sådan har du det måske stadig. Hvis du endnu ikke har fundet din rette hylde, kan der være hjælp at hente i 2022. Her kan nye og store projekter måske finde vej til dit arbejdsbord. Men præsenter dem gerne for medarbejdere, inden du kaster dig ud i en opgave, som måske er uoverskuelig eller ikke har begrænsninger.

Det er vigtigt at få styr på det inden maj. I 2022 vil din arbejdsindsats vokse, og du vil lave nye aftaler, hvor du har fokus på det praktiske og på resultater. Dit velbefindende hører også til hverdagen, og her er det vigtigt for dig at have helt styr på dit helbred. Netop her vil faste rutiner og måltider sikre, at du kan føle dig tilpas. 

Fremtid

Du har mange drømme og ønsker for fremtiden. Dit magiske øjeblik i april kan afstedkomme, at du faktisk finder ud af, hvad du vil fremover.

At du pludselig får øje på den røde tråd i dit arbejdsliv eller øvrige liv, hvilket kan være en meget stor forløsende og befriende fornemmelse.