Få årshoroskop 2021 for Tvillingen
Horoskoper

Årshoroskop for Tvillingen 2021

Af astrolog Cathrine Oppenheim 7. december 2020
Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Tvillingen. Bliv klogere på, hvordan dit 2021 bliver!

Tvillingen 22/5 – 21/6

Kærlighed

Et liv uden en partner føles ikke rigtigt for dig. Du søger, også gennem din livsledsager, at udvikle kærligheden. Et af dine temaer for at nå nogle dybere følelser kan være, at du er mere selektiv i dit valg af partner.

Et behov, der med stor sandsynlighed bliver vigtigere med alderen og måske især efter tidligere parforhold. Det handler blandt andet om at finde ud af, hvordan du selv er indrettet i forhold til partnerskab.

Du har behov for stor frihed eller bevægelighed i dit faste forhold, og du trives bedst med en partner med optimistisk livssyn, som hele tiden prøver at udvide sine rammer for livskvalitet.

Dit faste forhold har måske haft udfordringer i 2020. Din partner har formentlig foretaget større ændringer i sit liv, og det har påvirket dig og rejst spørgsmål, som du nu tumler med.

Det kan bevirke, at du i de første tre måneder af 2021 vil overveje forholdet, og hvordan det skal fortsætte. Måske har din partner fået et nyt udgangspunkt og tænker ikke så meget over de konsekvenser, forandringerne vil eller har medført.

Din partner har masser af ideer og stor lyst til at få dem afprøvet. Senere på året falder der ro over forholdet – især september og oktober vil være konstruktive måneder, hvor kærligheden kan blomstre op.

I november er du særlig lydhør overfor din partners ønsker og behov.

Der vil i perioder være brug for at justere og tale tingene igennem, så I sammen kan finde en vej, så forholdet kan udvikle sig yderligere.

Dagene op til den 11. august vil give anledning til debat, hvor du har brug for din partners opmærksomhed, hvilket du ikke undlader at gøre opmærksom på. Det gælder også i slutningen af november.

Er du single og ønsker et forhold eller en uforpligtende relation, vil der i år være mange muligheder for at få det ønske opfyldt.

Især i første halvår af 2021. Der vil blive møder med personer, hvor I kommer meget tæt på hinanden – men muligvis kun for en stund.

Familie og venner

Livlighed og masser af kommunikation præger ofte familiebilledet hjemme hos dig. Man er god til at tale og formulere sig, og nogle gange kan der godt blive lagt en psykologisk vinkel på familieforholdene, hvor tendensen til at analysere hinanden er stor – måske fordi det er nødvendigt.

Der kommer og går mange i hjemmet, og lige præcis på det felt, er det vigtigt for dig, at der er en form for orden eller husregler, som bør overholdes. Det kan i perioder knibe, og det giver dig en unødig stressfølelse.

Og apropos stress vil det være klogt, hvis du har så meget styr på tingene som muligt i slutningen af marts og i starten af april.

På grund af den livlige trafik i familien og i hjemmet sker der ofte mange hændelser, som naturligvis skal diskuteres.

Mest fokus vil der være på familielivet i august og september, hvor der vil være endnu mere aktivitet end normalt.

Går du i flyttetanker, eller har planer om at renovere boligen, kan det blive aktuelt i starten eller i slutningen af året.

At mødes med vennerne var svært i 2020 på grund af Covid-19. I år bliver det lettere for dig at have et socialt liv. Flere af dine venner, der tydeligvis var meget påvirket af krisen, har fået livsgnisten tilbage. Derfor vil samvær med venner blive højdepunkter, hvor ideer og inspiration igen kendetegner samværet.

Hverdagsliv

En form for fastlåsning prægede på grund af Covid-19 sidste år. Der bliver for dit vedkommende mere action og flere muligheder i år. Mange af de ideer og planer, du havde i 2020, tager du op igen og videreudvikler. På arbejdsområdet bliver der mulighed for, at noget nyt kan ske. Det vil især være i sommerperioden, at det i første omgang bliver relevant.

Mulighederne kommer igen senere, formentlig i 2022. Der kan ske en udvidelse af arbejdsområdet, eller du bliver mere synlig i forbindelse med jobbet. I marts kan du være usikker på, hvilken vej du skal gå fremover, og det kan gælde arbejdet som generelt i tilværelsen.

På det tidspunkt kan du ikke tage beslutninger. Det samme kan gælde sidst i august. Går du med planer om for eksempel kostomlægning, er det oplagt at gøre det i januar.

Fremtid

Selv om det til tider kan være ganske uklart for dig, i hvilken retning dit liv skal gå, vil der i år være flere muligheder for afklaring og for at udvide eller udvikle eksisterende planer.

Mange Tvillinger lever af at undervise, skrive og kommunikere på mange forskellige platforme.

Mængden af opgaver på det felt vil blive større, hvilket især kan mærkes i maj, juni og juli. Der er også mulighed for, at du vil påbegynde studier.

Måske har du haft ønsket i lang tid, og det er oplagt at bruge de chancer, der nu byder sig. Har du nogle ufærdige fagområder, kan du nu fuldende dem.

Der er mange muligheder, og udfordringen bliver at vælge det, du mest brænder for. Ny teknologi og brugen af den vil være et felt, du kaster dig over, og som du også vil komme til at mestre, da det vil give dig ekstra gode muligheder for at lykkes med dine tiltag.

Fred og ro bliver der ikke så meget af, og i år vil du trives godt med at have mange opgaver, der hver kræver noget forskelligt og giver en behagelig alsidighed i hverdagen.

For alle Tvillinger gælder i 2021, at livet kan betragtes ud fra et andet eller helt nyt perspektiv. Det giver glæde og tilfredshed.

Årets højdepunkter​

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det.

Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året.

Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang.

Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for Tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiler sig fra 11.-29. august.