skytten
Horoskoper

Årshoroskop for Skytten 2023

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Skytten. Bliv klogere på, hvordan dit 2023 bliver!

Skytten 22/11 – 20/12

Kærlighed

Du kan glæde dig! Kærligheden har vældig gode kår i 2023. Det kommer selvfølgelig an på, hvor du står i livet. Den modne Skytte har meget fart på, også på kærlighedsfronten – frem til maj. Du tager mange initiativer, når det gælder om at finde på nye tiltag, og du er god til det. De partnere, du tiltrækker, holder af din opfindsomhed og dit gåpåmod.

I det faste parforhold vil der være lutter gode stunder med din udvalgte. De samler sig især i sommeren og efteråret og strækker sig ind i december. Der er dog især to måneder i 2023, hvor din partner måske kan være svær at få med på dine spontane ideer, og det er i august og september. Men der er en udpræget god stemning mellem jer.

Kan det nu passe, at der slet ikke nogle svære perioder i forholdet? De udfordringer, der kan ligge i det harmoniske forhold, kan dukke op i juli og i slutningen af oktober. Der kan være lidt uoverensstemmelser, men der er ikke grund til at gøre en “sag” ud af det.

Lever du i et forhold, som knirker, vil du formentlig gøre op med, hvorvidt du ønsker at fortsætte relationen, i slutningen af marts. Din faste partner har især nogle udfordringer i februar og marts, hvor du kan være en stor støtte og opbakning. Der kan være nogle valg, der skal tages, eller en sag, der er uigennemskuelig, hvor du måske kan bringe lys over sagen. I maj vil du have behov for at skrue ned for tempoet. Derefter vil du i en lang periode, søge det trygge og prioritere harmonien i hverdagen.

Singler med et ønske om at finde en kæreste gør klogt i at vente til maj. Indtil da vil du næppe besidde den ro, der skal til, for du vil hele tiden have en fornemmelse af, at du måske går glip af noget, der er bedre. Særligt omkring 1. august er der fine muligheder for at finde et godt match, hvor energien passer, og hvor der er flere fælles interesser.

Familie og venner

Der har siden 2012 været astrologisk fokus på det område, der har med bolig og familie at gøre. Måske er din familie ligefrem vokset, eller der kan være sket ændringer i boligforhold. Sådan vil det fortsætte lidt endnu, og der kan opstå udfordringer, hvor man bliver nødt til at tage beslutninger eller handle. Har du og familien nogle løse ender, vil de med garanti blive hæftet inden for de næste to år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alt, hvad der ikke fungerer optimalt i boligen, bør klares. I forhold til familien gælder det samme: Der, hvor der ikke er en optimal forbindelse, skal der sættes ind og strammes op. Det kræver bl.a., at du sætter dig ind i nogle familiehistorier og prøver at finde ud af, hvor du kan samle trådene.

Forholdet til dine venner prioriterer du højt, og de venner, du har, er ofte meget behagelige og har kulturelle interesser som dig selv. Dog kan der i 2023 være en periode, der spænder fra juni til september, hvor du ikke føler dig tilpas sammen med dine venner, og derfor kan der være grund til at holde en kort pause fra vennekredsen.

Hverdag

Den daglige trummerum kommer i søgelyset fra maj. Du vil i den forbindelse prøve at gøre hverdagen så behagelig som mulig. Du vil f.eks. prioritere kost og motion fra maj. Du vil gerne udvide dine aktiviteter, måske også med økonomi for øje, hvilket der bestemt er god mulighed for i andet halvår af 2023.

Dit arbejdsliv vil med stor sandsynlighed føre flere jobopgaver med sig, hvilket du ikke har noget imod.

Fremtid

Der falder mere ro på dig i andet halvår af 2023. Det vil være helt andre emner, der vil optage dig, og du vil i højere grad sætte pris på større regelmæssighed i hverdagen. Derudover vil du sætte mere af dit fokus på samfundsforhold og måske endda tænke nærmere over, hvor du i fremtiden godt kan tænke dig at bo.

Søskende, lokalsamfund og politik bliver omdrejningspunkter, som bliver mere nærværende for dig. Måske finder du ud af, at tingene forholder sig helt anderledes, end du troede eller forventede. Det kan give dig anledning til at ændre på nogle meninger/holdninger, og dermed får du et andet syn på tilværelsen og på dine medmennesker. Året generelt bliver en succes.

Læs også