skytten
Horoskoper

Årshoroskop for Skytten 2022

15. november 2021
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Skytten. Bliv klogere på, hvordan dit 2022 bliver!

Skytten 23/11 – 21/12

Kærlighed

At udvikle og hylde kærligheden er noget, du er særligt ferm til, og derfor vil det altid være førsteprioritet i livet for dig. Og kærligheden skal leves, måske nogle gange udleves, for dine følelser er store. Men når du skal vise din kærlighed i praksis, kan det blive mere kompliceret.

Du tiltrækkes af personer, der ligesom du selv er lyse i sindet, og som er alsidige, fleksible og nemt kan følge med i dit tempo. Er du i et fast forhold, vil 2022 have lige mange gode og mindre gode stunder. April, maj, juni, juli og november er de bedste perioder med din udkårne.

I september og oktober vil du opleve mere modspil end medspil fra din partner, men det kan der komme nogle interessante diskussioner ud af. Om I når til enighed, er ikke til at forudse, men I vil komme godt rundt i de forskellige hjørner af jeres parforhold.

Du får nemmest ved at gøre rede for dine følelser i den første halvdel af året, men du vil først kunne være rigtig sikker på dine følelser fra midten af maj og fremefter. Derfor er det klogt at vente med at diskutere jeres forhold alt for meget før til foråret og sommeren, også selvom din partner i marts konfronterer dig.

Du bliver en langt mere glad og optimistisk kæreste i tiden fra maj til november, og derfor bør du ikke lade dig gå på af lidt disharmoni i forholdet i årets første måneder.

For single-Skytter, der gerne vil finde en kæreste, er der langt større muligheder i år end sidste år. Det skyldes især, at du selv bliver langt mere motiveret for at være opsøgende og har meget mere energi til at gøre noget ved det. Det kan være i starten af februar og især i dagene omkring den 29. maj og midten af august og november.

Lad tiden arbejde for dig, hvis du møder en kæreste, for når den første ”beruselse” er ovre, kan det være, at du lige skal have en tænkepause indtil årets sidste dage. 

Familie og venner

I første halvdel af året vil der særligt være fokus på familie og bolig. Der kan være nogle forhold, der skal afklares, før du kan komme videre med dine projekter. Især kan én betydningsfuld person i familien kræve en del opmærksomhed, men samtidig kan personen være meget inspirerende at være sammen med. Derfor vil det kun være en oplevelse ud over det normale for alle i familien, at der kommer nyt input.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fra sommeren 2022 kommer der mere gang i dine og familiens planer og gøremål, og du vil være meget mere energisk. Her vil ske et markant energiskift. I årets andet halvdel vil du føle dig langt mere givende og nærværende i forhold til familien, men også til vennerne.

Coronatiden var svær, for du er meget social. Dine venner er ofte meget glade, festlige, oplyste, nysgerrige og kulturelle som du selv, og du vil især i årets sidste måneder være meget sammen med de mennesker, der betyder noget for dig. 

Hverdag

Det er vigtigt for Skytten at have en vis rutine i hverdagen. Der skal også være en form for forkælelse, hvor du har noget æstetisk og smukt at se på, og din mad skal være sund og nærende. Selvom du af og til kan tage nogle meget store bider af livet, og love mere end du kan holde, har du mange og kvalitative ressourcer at trække på. Har du først lovet noget, holder du det til punkt og prikke.

Siden foråret 2018 har der været adskillige skift i dit liv, fx i forbindelse med arbejde eller dit helbred. Pludselige hændelser kan vende op og ned på tilværelsen, og sådan vil det også være i 2022. Det kan give dig nogle sjove og interessante oplevelser, som også får dig videre i livet, fordi du må gå ad andre veje end planlagt.

Det kan betyde, at du får prøvet dig selv af i nogle andre sammenhænge og får øje på nogle evner, som du kan videreudvikle.

I 2022 vil der være to tidspunkter med mulighed for større ændringer - særligt dagene omkring 12. juni og 5. november. Er du i tvivl om dit arbejdsliv, vil det vise sig sidst i marts og august. 

Fremtid

Det er vigtigt for dig, at du altid foretager dig noget meningsfuldt i tilværelsen. Du vil altid være optaget af nye projekter, der bl.a. tjener et godt formål – også i 2022.

Dit magiske øjeblik i april vil udspille sig på bolig- og familieområdet. Du kan være heldig at finde drømmeboligen, finde dine rødder eller tilhørshold, eller du kan forvente en udvidelse af familien med børn, børnebørn eller svigerbørn.