Få årshoroskop 2021 for Skytten
Horoskoper

Årshoroskop for Skytten 2021

Af astrolog Cathrine Oppenheim 7. december 2020
Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Skytten. Bliv klogere på, hvordan dit 2021 bliver!

Skytten 23/11 – 21/12

Kærlighed

Lever du i et fast parforhold, er det en god idé, hvis I indimellem giver jer tid til at koordinere kalenderne.

I er begge omkringfarende, og i perioder kan det knibe med at finde tid til kærligheden. I år er det især din bedre halvdel, der har mange projekter.

Normalt har Skyttefødte nemt ved at blive begejstrede, ikke mindst i kærlighedslivet. Tiltrækningen kan være enorm, og følelserne kan nemt blive meget store.

Kunsten i parforholdet er at bevare denne entusiasme. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre hele tiden, men det er givtigt fra tid til anden at prøve at genfinde den intense glæde.

Det kan især udleves og opleves i april, juli, august, oktober, november og december. Hvad dit overskud i forbindelse med at være en god ægtemage angår, vil du være nærværende det meste at året undtagen i sommerperioden.

Især vil det første halvår være det tidsrum, hvor du har størst overblik og overskud og kan tage dig af parforholdet.

Du vil have mange tanker om, hvordan du ønsker, at forholdet skal udvikle sig, men det kan måske blive for teoretisk.

Bedre er det at afprøve alle dine gode intentioner i praksis, så du får syn for sagen med det samme. I det tidlige forår og i sommerperioden kan du være mere sårbar og nærtagende, end du plejer.

I stedet for at ruge over tingene bør du give udtryk for eventuel usikkerhed om ting i forholdet. Brænder du inde med det, i nævnte periode, vil mange misforståelser trives og dermed også en dårlig stemning. Altså, spørg!

I årets løb kan der naturligvis komme uenigheder, som skal tackles. Især i årets start skal der arbejdes lidt mere for at komme overens.

Er der større udfordringer i forholdet, vil det især vise sig i de første tre måneder af året, og det er også her, at forholdet kan ændres, så det lever op til begge parters forventninger.

Er du single og har lyst til at finde kærligheden, måske bare for en kort stund, vil der være flere chancer for, at det kan lykkes.

Du vil især være opmærksom på andre midt i februar, april og oktober. Gode match kan opstå, og din begejstring springer ud i fuldt flor

Familie og venner

Familielivet har langsomt ændret karakter, hvilket er en naturlig proces. I dit tilfælde handler det om, at planeten Neptun står i tegnet for dit familie- og boligområde.

Det har den gjort i en del år, og det er derfor en meget langsom indflydelse, der gør sig gældende.

Det er med stor sandsynlighed boliganliggender, der fylder eller har fyldt meget, hvor reparationer, renovering og udbedring af for eksempel vandskader har været aktuelle.

En tvivl om, hvorvidt du skulle flytte eller ej, har sikkert også været inde i billedet. I år har du mulighed for at give familie- og boligområdet ekstra opmærksomhed, især mellem maj og august.

Projekter, som du længe har ønsket at gøre noget ved, kan du påbegynde, men du når næppe at gøre det færdigt i år.

Uanset hvad er det klogt at lave en plan for, hvad du ønsker at gøre. Ændring i bolig- eller familieplaner kan forekomme i årets første måned.

Venner har du nemt ved at få og omgås. Du har sjældent noget direkte udestående med nogle, og skulle det blive aktuelt, vil det opstå i juli og september.

Har du planer om en fest for vennerne, er det oplagt i juni eller september.

Hverdagsliv

Det er vigtigt, at du har fornuftige rutiner i hverdagen. Det gælder for eksempel din kost, fitness og dit daglige arbejde i almindelighed.

Der må helst ikke være for megen turbulens. De seneste år har det måske knebet med at fastholde trygheden i hverdagen grundet udefrakommende begivenheder.

I år kan der også ske større ændringer på hverdagsområdet, hvor det er bedst at følge med forandringerne frem for at kæmpe imod, hvilket kan ske i januar.

Du bør der huske, at de ændringer, der sker, kan blive meget konstruktive på længere sigt.

Det kan også hjælpe dig videre i en proces, hvor du tvunget af omstændighederne bliver nødt til eksempelvis at gå på kur for at optimere dit helbred.

Til hverdagen hører også evnen til at få økonomien til at slå til. På det område kan det være klogt at lægge budget.

Det er ikke nyt for dig og har måske også været udfordrende de seneste år. 2020 var muligvis svær i forhold til økonomien, hvor du måske måtte spænde livremmen ind.

2021 bør give mere økonomisk stabilitet, men eftervirkningerne af Covid-19 vil stadig kunne mærkes.

Da du ikke er en ødeland fra naturens side, har du sikkert en opsparing, og økonomiske udfordringer vil ikke tage så meget fokus.

Fremtid

I de næste par år vil dine interesseområder sandsynligvis kredse om idealistiske projekter.

I 2021 vil du blive tiltrukket af teorier, som kan omhandle meget særlige emner. Det kan være, at politik og ideologiske organisationer vil optage dig, hvor det overordnede tema vil være at gøre noget godt for "næsten".

Du vil befinde dig godt blandt en udvalgt skare, og det kan være, at du ligefrem melder dig ind i en gruppe eller et parti eller finder et tilhørsforhold til personer, der har et meget tolerant menneskesyn.

Nye verdener kan dukke op i den forbindelse. Vent med at tage endelig stilling vedrørende dit personlige engagement til sidst på året.

Årets højdepunkter

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver.

Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli.

Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse, bruge tid på din familiehistorie.

Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er, at vente til det føles rigtigt indeni.