skorpion
Horoskoper

Årshoroskop for Skorpionen 2022

15. november 2021
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Skorpionen. Bliv klogere på, hvordan dit 2022 bliver!

Skorpionen 24/10 – 22/11

Kærlighed

Kærligheden fylder meget for Skorpioner, især i disse år hvor planeten Uranus kan være med til at ændre kærlighedsbilledet – måske fra den ene dag til den anden. Er du i et fast forhold, kan det være, at det er din partner, der mærker mest til Uranus’ indflydelse. Tag det alvorligt, hvis din partner har behov for mere frihed. I bør tage en snak om, hvad I kan gøre ved det og hvordan. For det er ikke nødvendigvis, fordi din partner ønsker at bryde jeres forhold op, men der kan være behov for lidt luft under vingerne eller måske et ønske om for en periode at stå på egne ben.

Hvis det derimod er dig, der mærker trang til frihed, kan det være en udfordring i et meget fasttømret forhold. Normalt er du den i forholdet, der har mest behov for den meget tætte relation, og du kræver som regel ubetinget troskab. Hvis du ikke har tillid til din partner, kan der være slået skår i intimiteten, og du kan efterfølgende have meget svært ved at genvinde troen på jer to. Hvis behovet for afstand melder sig hos dig, vil det højst sandsynligt ske i februar og marts.

Overordnet er der få tidspunkter, hvor I som par kan nyde hinandens selskab uden forstyrrelser. Alligevel kan kærligheden trives, vokse og udvikle sig konstruktivt i 2022. Der vil være dage, hvor det er oplagt at arrangere noget specielt med din partner for at styrke og forny forholdet – især først i august og i efterårsferien.

For single-skorpioner kan 2022 byde på mange gode oplevelser, især på datingområdet eller for løsere relationer.Maj er den absolut bedste måned i 2022, når det gælder de dybere følelser, kærlighed, intimitet og nærhed. Du trives bedst i kærlighedens forløsende vande fra midt i april og til juni.

Der er lagt op til særlige oplevelser på kærlighedsområdet, hvor du vil få nogle indtryk, du sent vil glemme. Alle disse indtryk skal fordøjes, og det vil du sandsynligvis gøre i november og december. 

Familie og venner

Din opmærksomhed er rettet mod familie og/eller bolig. Det var den også i 2021, men det bliver anderledes i det nye år, for der er ikke samme muligheder for at udvide boligrammerne nu. Du vil i den kommende tid opleve at blive mødt af forventninger, som er mere eller mindre usagte.

Du har selv tendens til at sætte barren for højt i forhold til dine egne krav. Det kan være en idé at skrue ned for ambitionerne og gå efter, hvad der er realistisk. Du kan starte med at stramme op de steder i boligen eller i familien, hvor der er behov. Du kan opleve, at det er svært at ændre på noget i familien. Et familiemedlem kan være en af forhindringerne – her oplever du, at vedkommende sætter en kæp i hjulet og forhindrer en videre udvikling for familien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I starten af april bliver du nødt til at acceptere forholdene. Derefter bliver det hele meget nemmere, og du kan få et godt forhold til den ældre del af familien eller familiens overhoved. Sammen kan I gøre noget, selv om det ikke bliver på dine præmisser, men senere vil du forstå, at det var gavnligt og konstruktivt, at der blev sat nogle rammer, som du i øjeblikket oplever som forhindringer.

Der bliver ikke så meget tid eller overskud til vennerne i 2022, måske fordi der går ekstra tid til familien/ boligen. Først sidst på året får du tid til at være sammen med dine venner. De fleste er overbærende og kan sagtens acceptere, at dit fokus er andet steds. Den bedste tid med dine venner er sidst i oktober. 

Hverdag

2022 er et godt år for at være innovativ, og du vil sætte gang i flere projekter. Du vil have masser af energi, og nogle af dine nærmeste vil måske synes, at det er for meget. Men du kan ikke stoppe, for det er nu, dit tog kører, og så gælder det om at holde fast.

Det kan betyde, at du sætter kursen mod nye arbejdsmål, at du rent faktisk får sluppet de ting, der fastholder dig på hjemmefronten, og at du får gjort nogle af dine drømme til virkelighed.

Hverdagen vil føles som en fest, hvor der hele tiden dukker nye muligheder op, og hvor du kan vælge frit, næsten på alle hylder. Handler det om din målsætning i livet som på jobbet, vil der være særlige gode chancer for at begynde på noget nyt i maj og i oktober. 

Fremtid

Nye opgaver vil se dagens lys, og du har ekstra meget energi til din rådighed. Du kan nå langt med dine ideer, især hvis du gennemfører dem uden at stoppe op undervejs. Det er vigtigt, at du er struktureret og en gang imellem sikrer dig det store overblik, før du fortsætter. Alt kan nemlig gå meget hurtigt.

Dit magiske øjeblik i maj ligger på kærlighedsområdet. Selv om det kan være et øjebliks lykkefølelse. Men i stjernerne kan det anes, at du, hvis du er opmærksom, får lov til at møde dit livs kærlighed.