krebs
Horoskoper

Årshoroskop for Krebsen 2023

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Krebsen. Bliv klogere på, hvordan dit 2023 bliver!

Krebsen 21/6 – 21/7

Kærlighed

I de senere år har kærligheden fyldt meget hos dig, og der har ikke været meget tid til at tage sig af egne behov. Det vil der blive i 2023. Det er især i det faste parforhold/ægteskab, du vil mærke, at noget bliver anderledes i løbet af foråret. Det kan føles som en stor lettelse, men det kan være svært at sætte ord på, så det handler om fornemmelser og følelser.

Der kan være noget, der er blevet nemmere i forbindelse med omgangstonen, eller det kan være, at din partner har ændret nogle personlige mønstre, så det ikke længere føles tyngende i parforholdet. Der er al mulig grund til at være optimistisk.

Der er mange gode perioder for samvær med din udkårne, som ligger pænt spredt i året. Dog kan april, slut-juni og oktober samt december fremhæves som gode nedslag til at planlægge og arrangere nogle kæreste-dage. Dit nærvær i forhold til din partner er markant i januar.

Er der nogle knaster i jeres relation, som skal slibes af, vil det være oplagt at gøre det i midten af februar. Desuden kan der være nogle dage i maj og i november, hvor man bliver nødt til at gå tæt på hinanden for at finde ud af, om der er utilfredshed, eller om det “bare” er dårligt humør. Din partner vil i marts foretage nogle ændringer i sin tilværelse, og det kan være på meget konkrete områder, ligesom det kan være på et indre psykisk plan.

Du vil fornemme, at din partner bløder lidt op i sine synspunkter. For dig bliver det meget nemmere at kommunikere dine fornemmelser og tanker, da der kommer en større forståelse imellem jer. Dette er især mærkbart fra marts til juni og vil så dukke op igen til næste år.

Er du single og ønsker at finde en livsledsager, vil der være mange gode dage, hvor du kan møde en partner, der matcher dig godt. Krebsen ønsker som udgangspunkt ikke at have løse forbindelser. Det passer ikke til psyken, da du nemt engagerer dig og har svært ved at slippe følelserne igen. Ønsker du alligevel at have lidt kærlighed og romantik på den uforpligtende måde, vil der være flere tidspunkter, f.eks. omkring 1. februar, i maj og i november.

Familie og venner

Årsskiftet 2023 kan blive en meget intens periode, både hvad familien og dine venner angår. Der kan være nogle gamle mønstre, der dukker op. Du kan vælge at tage en konfrontation og få det ud af verden – én gang for alle.

Der kan være nogle familiemedlemmer, som ønsker, at familieforholdene skal være anderledes, og det vil komme til udtryk i midten af januar. Men “oprøret” kan hurtigt løbe ud i sandet, da nogle i familien vil sætte foden ned og sætte en stopper for “unoderne”.

Der kan være andre emner på tapetet, f.eks. ønske om flytning. Hvis det er tilfældet, vil slutningen af marts og det tidlige forår være et godt tidspunkt. Du er i de senere år blevet overrasket over, hvordan venskaber pludseligt, og måske også brat, kan blive afsluttet, for så at blive genoptaget lidt senere.

Det kan også være, dine trofaste relationer vælger at foretage sig nogle skøre ting, som du ikke kan tolerere. Du bør, hvis du kan, se igennem fingrene med, at “folk” opfører sig skørt eller skævt, og give dem plads til det, hvis du vil beholde dem i din kreds. Nye bekendte kan komme til i maj, og de vil være medvirkende til, at du begynder at anskue tilværelsen på en anden måde. Det kan du glæde dig til.

Hverdag

Tingene er gået stærkt, nogle gange mere end du bryder dig om. Det vil blive anderledes i 2023. Tempoet bliver et ganske andet, og der vil være langt flere “pauser”, hvor du kan nyde tilværelsen i dens mange facetter. Du vil give mere plads til dig selv og dit velbefindende og gøre meget for at tilgodese dine sanser.

Du kan fra tid til anden have en trang til at ændre din hverdag eller skifte arbejde. Det sidste bliver næppe i 2023 – men i tanken er du godt i gang med at ændre nogle ting i din hverdag.

Fremtid

Som antydet vil der komme skift og ændringer i løbet af året. Det vil du værdsætte. Omgangen med dine kolleger, venner og din partner vil ændre karakter, og det vil føles langt nemmere for dig at være i det sociale rum.

Stemningen vil ændre sig til det mere muntre, og du kan i langt højere grad folde dig ud på egne betingelser og vil ikke længere være nødsaget til at tage så meget hensyn til dine omgivelser, som du har gjort de sidste mange år.

Udlandet og kontakter til udlandet kan blive aktuelt, og det kan på mange måder udvide din horisont.

Læs også