jomfru
Horoskoper

Årshoroskop for Jomfruen 2023

7. december 2022
Af astrolog Cathrine Oppenheim
Udgivet første gang d. 7 december 2020 Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Jomfruen. Bliv klogere på, hvordan dit 2023 bliver!

Jomfruen 23/8 – 22/9

Kærlighed

Kærlighed er et område i dit liv, som du tager seriøst. Men planetariske forstyrrelser har i de senere år gjort det lidt mere kompliceret, end du bryder dig om. Uanset hvor du befinder dig på kærlighedens vej, vil du altid være tiltrukket af personer eller typer, som kan være lidt kringlede og specielle.

Du tilsidesætter ofte dig selv for at gøre noget godt for din udkårne. Tit forholder det sig sådan, at det ganske rigtigt er dig, der er den faste klippe og holdepunkt i din partners liv. Det er et mønster, som de færreste kan ændre, da det vil gå op imod de astrologiske kræfter, som er på spil. For dig må kærligheden gerne være magisk, dog er det ofte sådan, at det er dine partnere, der udlever den magiske del.

Du sætter stor pris på meget stabile relationer, og på at kærligheden kan udleves så forudsigeligt som muligt. Det er bare ikke altid, at det forholder sig sådan.

I 2023 kan du se frem til mere stabilitet i forhold til din ægtefælle/kæreste. Der vil være mange gode øjeblikke med din partner, som dog især samler sig fra august til december. Ønsker du at arrangere nogle kærestedage, vil midt-august og midt-december være optimale.

Din partner har nogle udfordringer i midten af maj, hvor du kan være støttende. Der er kun ganske få tidspunkter på året, hvor der kan opstå nogle misforståelser, der straks bør redes ud. I marts er du fokuseret på din partners behov og gør, hvad du kan, for at få ham/hende til at føle sig godt tilpas. Det er godt, men glem ikke dig selv i forholdet. Den periode, hvor du kan levere den største opbakning til din partner, er fra august til oktober.

Er du ikke i et fast parforhold, men har løse forbindelser eller er på udkig efter en livsledsager, kan der opstå nogle situationer, hvor en uklar kommunikation eller misforståelse har tendens til at gentage sig. Du bør særligt i denne tid være meget tydelig og konkret, når det gælder dating. Fra april bør du være ekstra opmærksom på, om datingaftaler holdes. De bedste dage for dating er i marts, juni, oktober.

Familie og venner

Du bruger meget tid på din familie og dine venner. Ofte kan familien være spredt for alle vinde, og derfor ser du frem til, at alle kan mødes. Sidste år var der en del skift eller ændringer i forbindelse med din bolig eller med familien.

I år kan der stadig ske nogle skift, men fra maj vil du mærke, at meget bliver nemmere og roligere. Beslutninger kan nu langt bedre diskuteres, uden at det er følelserne eller viljen, der tager over. I juni kan du få nogle løse ender til at mødes, når det drejer sig om familieting eller boligen.

Rejser sammen med familien kan komme på tale i år, og der er enighed om, at det gerne må være til destinationer, hvor det kulturelle, det gastronomiske og det sanselige er i centrum. Det kan også være nogle helt andre aktiviteter, der kommer i spil, stadig sammen med familien, hvor nye interesser kan komme ind i billedet, eller hvor gamle hobbyer kan blive genoptaget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dit forhold til dine venner er som regel meget nært, og mange af dem opfatter du nærmest som “udvidet” familie. Nogle gange kan de dog komme lidt for tæt på, og så trækker du typisk følehornene til dig. De perioder, hvor du synes, at vennernes interesse er lige lovlig påtrængende, ligger først i maj, først i september og i sidste del af oktober. For at undgå sure miner bør du holde lav profil i det sociale liv på de tidspunkter.

Hverdag

I marts vil du opleve et behov for, at noget skal blive anderledes i forbindelse med din hverdag og daglige arbejde. Du har i de sidste par år afprøvet nogle teorier for at gøre alt lettere. Måske har det virket, måske har det ikke. Under alle omstændigheder, kan du i de kommende år følge din egen intuition i forhold til, hvad der er godt for dig. Det kræver nogle eksperimenterende forsøg, men du vil opdage, at din sjette sans kan føre dig et langt stykke.

Fremtid

Personer fra en anden kultur eller indblik i forhold, der ikke er danske, vil blive aktuelle i 2023. Det kan være, hvis du har alderen til det, at din kommende partner kommer fra en anden kultur.

Nye interesser, der også kan omhandle udlandet, vil dominere i året, og det kan der komme mange spændende oplevelser ud af. Og det er det, som det i virkeligheden handler mest om i 2023: At få nogle nye perspektiver på tilværelsen.

Læs også