Få årshoroskop 2021 for Jomfruen
Horoskoper

Årshoroskop for Jomfruen 2021

Af astrolog Cathrine Oppenheim 7. december 2020
Illustration: Anna Houplain
Læs hele dit årshoroskop for Jomfruen. Bliv klogere på, hvordan dit 2021 bliver!

Jomfruen 24/8 – 23/9

Kærlighed

Kærlighedsforhold kan for Jomfrufødte i disse år generelt være lidt uklare og svævende. I disse år vil nogle Jomfruer opleve, at deres faste ledsager måske har brug for mere støtte og opbakning end normalt.

Det kan der være mange grunde til, men vigtigst for dig er nok at få de stadige kærlige tilkendegivelser, du er vant til. Måske er det en del af de eventuelle udfordringer, der er med din partner.

Hvis det er tilfældet, må du være særlig tålmodig, for det kan være svært for din udkårne at sætte ord på følelserne.

Det samme kan også gælde for dig. Er I to, der ikke helt ved, hvad I vil, så vent med at tage beslutninger, til det bliver mere klart.

Tre gange i årets første måneder vil parforholdet komme særligt i centrum, hvor der skal tages afgørelser om dets videre forløb.

Det kan være konstruktivt at gøre status og finde ud af, hvordan I ønsker, at det skal udvikle sig.

Der vil fortrinsvis være meget gunstige aspekter for kærligheden i 2021 – alt efter hvordan I tackler diverse udfordringer.

Din partner vil være meget interesseret i at komme på forkant i forholdet og finde løsninger, så det bliver givende og inspirerende. Kærligheden skal næres, og i 2021 kan det være befordrende at udvikle forholdet, så det stimulerer begge parter – også på et mentalt plan.

Lever du som Jomfru-single, men ønsker at finde kærligheden, vil der være virkelig mange muligheder i år.

Du vil være særlig modtagelig for indtryk sidst i marts, og har du et forhold på det tidspunkt, bør du ikke tage beslutninger vedrørende fremtiden før senere.

Det er for uklart, og du har ikke dit sædvanlige Jomfru-overblik. Forelskelser kan meget nemt sløre billedet.

Men nyd følelsen af at være helt og aldeles opslugt af de udvekslinger, der kan finde sted, og vent med at tage fornuften med på råd – der vil være masser af tidspunkter, hvor du kommer til at se klart på de nære relationer.

Den bedste periode for dating vil være fra midten af august og måneden ud.

Familie og venner

Forholdet til familien og de enkelte familiemedlemmer kommer til at spille en lidt anden rolle, end du er vant til.

Der vil være en del samarbejde, der skal klares, om opgaver, der hører hverdagen og arbejdslivet til. På den måde kan familielivet blive anderledes og komme ud af de vante rammer.

Det kan blive givende for alle, og der kan komme nye familietraditioner ud af det. Fra maj til oktober bliver samarbejdet familiemedlemmer imellem endnu stærkere.

Her gælder det om at fordele opgaverne, så der ikke er tvivl om, hvem der gør hvad. Familien vil være dem, du kommer til at se mest til i 2021, og det kan på mange måder give spændende udfordringer.

Spirituelle fællesoplevelser kan præge billedet og give et godt sammenhold, samtidig med at der vokser en større tolerance frem i familien.

Personer, der ikke tidligere har haft glæde af hinanden, kan pludselig finde fælles fodslag, hvilket giver nye muligheder.

Der kan opstå nogle helt usædvanlige situationer i årets første måned, hvilket du ikke på forhånd kan imødegå.

Det vigtigste vil være at bruge din sunde fornuft og dit overblik og finde rutinen i hverdagen så hurtigt som muligt. Satser du på at holde familiesammenkomst, vil optimale tidspunkter være midt i april, i juli, september, oktober, november eller december.

Forholdet til dine venner er meget emotionelt, og der vil – alt efter hvad Covid-19 tillader – helt sikkert også være plads til at være social. Nogle Jomfruer vil måske opleve, at der lettere opstår misforståelser og bruge tid på at rede trådene ud.

Der kan også være bekendte, der ikke kan finde ud af livet, og du træder gerne hjælpsomt til. De bedste tidspunkter med vennerne ligger i juni, oktober og december. Her er stemning og kemi i top.

Hverdagsliv

Familien vil fylde meget i hverdagen, men den vil også være med til at inspirere dig i forskellige sammenhænge.

Måske finder du med ny teknik måder til at klare diverse rutineopgaver. Der er ingen tvivl om, at arbejdsopgaver kommer til at fylde mere, men på den gode måde.

Du er åben overfor nytænkning og vil gerne lære mere og nyt i forbindelse med ny teknik. Dit velbefindende kommer i fokus især i starten af året og igen efter august og året ud.

Måske er tiden inde til at finde frem til det nyeste indenfor et bestemt sundhedsområde, som du kan benytte og optimere din fysik med. Vigtigt i den sammenhæng er, at du også finder vej til fitnessrummet.

Fremtid

Der vil i 2021 være en del fokus på, hvordan du har det, og det er ikke nyt. Det har altid optaget dig at leve så sundt og godt som muligt.

Derfor vil du bruge meget af din tid på at gøre noget godt for dig selv og din krop, så du kan være på omgangshøjde i dit ellers travle liv.

Ophold på særlige kursteder kan realiseres, ligesom forskellige mere eller mindre behagelige kure kan blive aktuelle.

Derudover vil kærlighedslivet være et særligt omdrejningspunkt, især hvis du indleder nye forhold i år. Det vil være ud over det sædvanlige og også ganske berigende for dig, især i de forhold, hvor du tør give lidt mere af dig selv, end du plejer.

Alle former for samarbejde bør kigges efter i sømmene – og sørg endelig for at have dokumentation på alle aftaler.

Årets højdepunkter

Du prioriterer dit velbefinde, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet.

Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode i løbet af året ligger i dagene mellem den 12. og 29. august.

Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du "risikerer" at få held med det!

Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling, og som favner mange facetter af tilværelsen, og som anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør.

Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.