Sexstillinger: Få 15 inspirerende bud her
Sex og erotik

Sexstillinger, der virker - se det store galleri

Få inspiration og guides til, hvordan du kan forny dit sexliv med disse klassiske sexstillinger og de mange forskellige variationer, der findes.

Glem de halsbrækkende sexstillinger og tag i stedet udgangspunkt i de velkendte klassikere og variationer, hvor alle kan være med - også hvis du er helt uden akrobatiske evner, gravid, overvægtig eller har en partner med mindre eller større pik end gennemsnittet.

Læs også: Guide til romantiske sexstillinger

15 frække sexstillinger

I denne artikel har vi samlet 15 af de bedste og nemmest tilgængelige sexstillinger med udgangspunkt i positioner, hvor I er stående, den klassiske missionær, doggystyle, hvor i ligger i ske og stillinger, hvor kvinden ligger øverst. Du kan navigere dig igennem de 15 forskellige sexstillinger i galleriet herunder.

Se de forskellige sexstillinger her - mpske er det noget, du endnu ikke har prøvet?

Sexstillinger I kan prøve - god fornøjelse ;-)


 

Variationer af missionær sexstillinger

Når du løfter dit bækken, og han hviler på knæene og støtter dine hofter, giver det dig bedre mulighed for at styre bevægelserne og rytmen.

Få 13 numre af SØNDAG leveret med posten - kun 400 kr.

Sexstillinger i klassisk doggystyle

Doggystyle er en af de stillinger, der er flest delte meninger om. Nogle finder den upersonlig, kvindeundertrykkende og dyrisk på den frastødende måde, mens den for andre er superfræk og vildt ophidsende. 

LÆS OGSÅ: Sådan finder du dit G-punkt - og andre ting du skal vide om dit G-punkt!

Stående sexstillinger

Stående sexstillinger og samlejer er som regel hverken magelige eller langvarige - og sjældent særlig orgasmevenlige for kvinden. Men de stående sexstillinger kan være yderst praktiske i akutte situationer. De stående stillinger kræver ikke meget plads og kan bruges mange småforbudte steder: Omklædningsrum, toiletter, elevatorer o.lign. 

 

Sexstillinger hvor kvinden er øverst

Endnu bedre er det måske, hvis han kan ligge et sted, hvor du har mulighed for at stå på gulvet med et ben på hver side af ham.