Sex og erotik

Kunsten at fake en orgasme

Mænd kan ikke fake en orgasme, kvinder faker orgasmer fordi de ikke gider mere og mænd kan sagtens mærke om en kvinde faker eller ej! Få sandheden om hvordan og hvorfor mænd og kvinder faker.

fake orgasme 10 sex myter om orgasme og onani

Han ved når du "faker" en orgasme er en myte, faktisk er der ingen måde hvorpå han rent faktisk kan se eller mærke om du får en orgasme, hvis du altså gør det rigtigt.. Vi har fået bekræftet og afkræftet 10 gængse myter om onani og orgasme

> Læs mange flere myter om onani og orgasmer her

fake orgasme Derfor faker kvinder deres orgasmeFaker du orgasmen bedre end Meg Ryan i 'When Harry Met Sally', og gør du det ofte, så er det sandsynligvis af rent altruistiske årsager.

> Læs hvad der egentlig ligger bag kvinders fake orgasmer
fake orgasme Så mange mænd faker orgasmeAt simulere en orgasme er ikke kun noget, der er forbeholdt kvinder. Det viser sig nemlig, at ganske mange mænd faktisk har faket en
orgasme.

> Læs mere om hvordan mændene faker
fake orgasme Kvinder lyver om orgasmer

Mange mænd tror fejlagtigt at de tilfredsstiller deres partner, men undersøgelser viser at flere kvinder lyver om orgasmen.

> Læs mere om mændenes forståelse af kvindens fake orgasme

fake orgasme

Kvinder der 'faker' orgasme er mere utro

Hvis din kvindelige partner faker sin orgasme, er der god grund til at være på vagt; udover at hun måske slet ikke er tilfredsstillet, er risikoen for, at hun er dig utro, også større.

> Læs hvorfor risikoen for utroskab er større hos kvinder der faker orgasmen

Læs mere om: