Sex og erotik

Sexlegetøj: 14 vilde ting, du (nok) ikke har set før

Det hedder ikke sexLEGETØJ for ingenting. Vi har fundet 14 meget fantasifulde stykker legetøj, som du nok ikke har set eller hørt om før...

Hvis du tror, at sexlegetøj begrænser sig til den velkendte dildo og vibrator, så tro om igen! Der findes lige så mange vilde, sjove og overraskende typer af sexlegetøj, som der findes almindeligt legetøj. Her har vi samlet 14 stykker sexlegetøj, som du helt sikkert ikke har set før.

OBS! Vi advarer om både meget eksplicitte billeder og beskrivelser nedenfor!

 

1. I Rub My Duckie

 

 

Ved første øjekast ser denne fætter helt uskyldig ud, men bag facaden gemmer sig en lumsk hemmelighed. Den ikoniske badeand er nemlig blevet opgraderet til en flydende vibrator. Badeandens uskyldige forklædning gør, at du sagtens kan have den stående fremme uden nogen fatter mistanke.

 

2. TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til Mænd

Hvis du synes, det er blevet for trivielt at give chokoladeæg til påske, kan denne æggebakke måske være løsningen - at puste æg får i hvert fald en helt ny betydning med disse onaniæg, som i øvrigt er vildt populære i Japan. 

 

3. Elektrisk kyskhedsbælte

Er du bange for, din mand fjoller rundt med andre, bruger han for meget tid på fodbold, eller er du bare træt af, at han aldrig hjælper til derhjemme? Så kan løsningen måske være at "lukke for det varme vand" og sende ham i skammekrogen med dette elektriske kyskhedsbælte – ja, du læste rigtigt, der er strøm i, og så længe du har nøglen til låsen, kan han ikke selv tage den af, så i princippet kan du efterlade ham sådan, så længe du har lyst. 

 

4. Klitorissmykke

Vaginaens svar på tandsmykket. Vi må ærligt tilstå, at vi ikke helt ved, hvordan man påfører smykket, men der er i hvert fald rig mulighed for at opfylde din mands fantasi om at lege minearbejder i grotten. 

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

 

5. Tailz Fox Tail Glas Anal Plug

What does the fox say? Det kan I finde ud af ved at kaste jer ud i leg med denne 20 cm lange brune rævehale i kunstpels, som elegant føres op i numsen. 

 

6.Tailz Pony Tail Anal Plug

 

Er du mere hesteglad, så findes butt pluggen sørme også i hesteudgave. Der er er garanti for at komme til at vrinske af fryd!

 

7.LoveBotz Saddle Deluxe Sex Machine

Vi bliver i stalden et øjeblik endnu med denne Lovebotz dildo saddelmaskine. Sæt dig op, og hold godt fast, mens du galoperer mod solnedgangen og orgasmen. Tip: For en mere autentisk oplevelse, kan du kombinere rideturen med Pony Pluggen ovenfor. 

 

8.Male Edge Basic Penis Forstørrer

Er du eller din partner træt af størrelsen på udstyret derhjemme? Så kan denne penisforlænger være løsningen! På blot tre-seks måneder kan maskinen angiveligt få penis til at vokse med op til 30 procent, både i længde og omkreds. Ved længere tids brug kan størrelsesforøgelsen være helt op til 60 procent. Med denne penisforstørrer kan I altså gå fra cocktailpølse til bratwurst på ingen tid. 

 

9.Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

 

Omvendt – hvis du er helt tosset med mandens udstyr, hvorfor så ikke forevige det med en penis-klon i lækkert gummi? På den måde har du ham altid lige ved hånden - også når han ikke er der. Din kæreste vil uden tvivl se det som den ultimative kærlighedserklæring, hvis du vælger at lave en afstøbning af hans penis. Bonusinfo: Clone-a-willy er udstyrret med en vibrator for en ekstra pirrende oplevelse. 

 

10. Clone-a-willy glow in the dark

Samme koncept som den normale clone-a-willy, blot i en selvlysende udgave. Perfekt til dig, der har alienfantasier, eller bare savner den nostalgiske følelse af de selvlysende stjerner, man havde i loftet som barn. 

 

11. Screaming O Mustachio Vibrerende Overskæg

Der er bare noget over mænd med skæg... Nu kan du udleve dine hedeste Charlie Chaplinfantasier ved at give kæresten dette overskæg på. 

 

12.King Cock Vibrerende Oppustelig Hot Seat

De fleste af os husker de dér røde og grønne hoppepuder, vi elskede som børn. Det viser sig, at der også findes en voksenudgave af den ellers så uskyldige hoppepude. 

 

13.Fleshlight Sex In A Can Lady Lager

Øl, fisse og...hornmusik? De to første kan denne fleshligt i hvert fald levere. Hornmusikken må man selv stå for. 

 

14.Drilldo Starter Sæt med 3 Dele

Drømmer du også om fræk håndværkersex? Så er Drilldo et musthave i din værktøjskasse. Det bedste er, at man sagtens kan betjene værktøjet, selvom man er udstyret med ti tommelfingre. 

 

Kilde: Sinful.dk

 
Læs mere om: