https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_310140158.jpg
Kærlighed og sex

Vi elsker at flirte over sms

28. august 2015
af Marie Krakau
Danske singler sender gerne frække sms’er med fantasier, tilbud og billeder til hinanden viser ny undersøgelse.

De danske singler har frække mobilvaner, viser en ny undersøgelse lavet for datingsitet Match.com. 68% af danske singler er parate til at sende frække og flirtende beskeder med tilbud, billeder eller en sexet fantasi til andre singler.

Læs også: Dette er nøglen til et lykkeligt parforhold

Kvinder er sværest at tænde

Det er dog ikke liggegyldigt om modtageren af en fræk sms er mand eller kvinde, når det kommer til, hvorvidt sms’en har den ønskede effekt. Kvinder har ifølge undersøgelsen generelt nemmere ved at tænde en mand, gennem en lille fræk sms, end omvendt.

Undersøgelsen testede seks forskelligt skrevne frække sms’er og adspurgte hvert køn om hvorvidt de blev tændt af den. Alle seks former for sexede sms’er tændte mere end halvdelene af mændene. Derimod tændte ingen af sms’erne mere end 66% af kvinderne. Til det siger datingekspert Jacob de Lichtenberg ”Mænd skal ofte arbejde lidt hårdere på sms-skriveriet for at vække en kvindes interesse end omvendt. Heldigvis opfatter kvinder nogle gange mænds beskeder mere flirtende og indbydende, end mændene selv gør”.

Læs også: Bliv sund med sex

Flirten starter ved sengetid

Vi skruer for alvor op for det frække mobil-forspil, når vi er derhjemme og mørket har sænket sig. De fleste af vores frække beskeder bliver sendt, når vi ligger under dynen i sengen, men vi sender også ivrigt frække tilbud til hinanden, når vi sidder og ser TV.

FÅ DE NÆSTE TRE NUMRE AF Q TIL KUN 99 KR.:

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_7.jpg

Læs også