https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/februar/lyve-prim.jpg
Kærlighed og sex

Utro mænd lyver om overarbejde – kvinder om deres venner

13. februar 2014
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Når det kommer til at være utro, så er det meget forskelligt, hvad kvinder og mænd bruger som undskyldning overfor deres partner, når de skal bruge tid med deres affære. Se her, Top 5 over de utros undskyldninger.

I anledning af Valentinsdag har utroskabssitet Victoria Milan lavet en undersøgelse blandt 2375 af deres utro medlemmer for at høre om, hvordan de håndterer Valentinsdag. For langt de fleste af de utro kvinder (63,7%) gælder det, at de ville foretrække at holde den romantiske dag sammen med deres affære. Dér er de utro mænd alligevel lidt venligere stemt overfor deres faste partner, idet det "kun" er halvdelen af dem, der ville foretrække en aften med deres elskerinde.

Under alle omstændigheder har både de utro mænd og de utro kvinder brug for en undskyldning overfor deres faste partner, når de skal snige sig ud med affæren. Her får du kønnenes Top 6 undskyldninger. Så kan du jo selv vurdere, om der er grund til mistænksomhed på hjemmefronten ;-)

Top 6 undskyldninger fra utro kvinder

1. Skal møde venner - 46,7%
2. Træning - 29,9%
3. Overarbejde - 13,4%
4. Vigtigt ærinde - 4,1%
5. Trafikale problemer (med tog, fly eller bilkø) - 3,5%
6. Skal besøge syg slægtning - 2,4%


Top 6 undskyldninger fra utro mænd

1. Overarbejde - 62,5
2. Skal møde venner - 14,7
3. Træning - 14,3
4. Skal besøge syg slægtning - 3,8
5. Vigtigt ærinde - 3,4
6. Trafikale problemer (med tog, fly eller bilkø) - 1,3

Er der knas med kærligheden?

Frygter du, at din partner er utro eller har du bare behov for at tale om jeres forhold?Få et godt råd fra parterapeut Kickan Andersen. Det koster kun 250 kr.

Se mere her

Læs også