https://imgix.femina.dk/media/abab85d2d517436cacd184f0fbe6615c.jpg
Kærlighed og sex

Træt af at blive snydt i kærlighed?

28. juni 2012
af Malene Fich weischer
foto: All Over
Nyt dating koncept gør op med pynt og falske profiler. Måske er det noget for dig?

Hvis du er single og har en profil på et datingsite, så har du sikkert også prøvet det: At finde ud af, at den mand, som på nettet lød som om han var den lækreste, klogeste og mest charmerende i hele verden, faktisk ikke er nogen af delene. Måske endda tværtimod.

Som i de gode, gamle dage
Men det problem vil et nyt dating-koncept gøre op med. De vil tilbage til de gode, gamle dage, hvor man mødtes ud i den virkelige verden - meeen med et lille hjælpemiddel. Når man er medlem hos Findmignu.dk, som konceptet hedder, så får man nemlig hver tredje måned en ny lille gestand - et armbånd, en badge, et halssmykke eller andet, som man kan bære og således signalere til andre medlemmer at man er fri på markedet.

"Ærlig dating"
Der er meget stor forskel på denne form for dating i forhold til den normale netdating. Hos os mødes man i hverdagssituationer uden på forhånd at have en forventning til hinanden. Det er ærlig dating så det batter, for man ved jo aldrig hvornår man støder ind i et andet medlem af Findmignu.dk. Det kan godt være når man er lidt forsinket og har morgenhår eller står med trætte unger i det lokale supermarked," fortæller Birgitte Johnsen, som er idemageren bag konceptet.

Se kærligheden i øjnene
"Hele ideen er, at skabe en dating platform, hvor man ikke kan gemme sig bag falske profiler, men ser hinanden i øjnene fra starten. Vores målgruppe er danske singler, der er klar til at se kærligheden i øjnene".
Indtil nu findes konceptet i danmarks fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg og dertil er der også arrangementer i trekantsområdet (Kolding, Vejle, Middelfart). Udover at man selvfølgelig i sin almindelige hverdag kan støde på andre singler fra Findmignu.dk, arrangerer firmaet også arrangementert i de forskellige byer.

Læs også