https://imgix.femina.dk/media/8991049c2a1e4ebda0c41a9eef556174.jpg
Kærlighed og sex

Sommerferie-flirteguide til singler

4. juli 2011
af Maj Wismann
Foto: Thinkstock
Læs parterapeut Maj Wismans guide til sommerferieflirt for singler

• Giv dig selv lov! Ja, du må gerne flirte, når du er på ferie, og nej, fordi man har sagt A skal man ikke også sige B. Flirt er dejligt livsbekræftende, giver varme inden i og ekstra energi - og selvom du er på ferie er ekstra energi jo stadig skønt.

• Lad det være en flirt. Vi kvinder, host host, kan godt have en tendens til at en hurtig flirt bliver til bryllupsmelodier oppe i hovedet i løbet af tre smil og en gratis longdrink. Vær bevidst om fra starten af, at det er en flirt, du ønsker ikke et fast forhold (medmindre du er til langdistance, mails, skypesamtaler og tidsforskelle)

• Rejser I mange sammen, så vælg en mand, der ikke er med i jeres lille fællesskab, det kan blive frygtelig akavet resten af ferien, specielt, hvis den ene lægger mere i flirten end den anden. Og det bliver ikke bare akavet for jer, men også for resten af dem i rejser med.

• Vær ærlig (ej, nu igen?). Du ved udemærket godt, at du ønsker en FERIE flirt, og for at forebygge misforståelser og skænderier, som jo egentligt ikke var meningen, så kan det være en god ide at sige højt, hvad du egentligt er ude efter.

• Sex på stranden? NEJ TAK! Selvom det ser vildt romantisk ud på film, så skal du altså bare vide, at hverken glidecreme eller fantastisk sex fjerner sandkorn, hverken fra tæpper eller undervogn og det ER bare ikke særlig rart. Og sex i vandet eller i poolen kan være den direkte årsag til at du resten af ferien ligger med knaldhøjfeber og mange smerter i underlivet. ØV!

Tjek også Maj Wismanns audiokursus "Single - på den fede måde" (kan brændes ud og høres i flyveren)

FAKTA

Om Maj Wismann:

  • Maj Wismann er en af Danmarks mest eftertragtede parterapeuter og sexologer og er desuden foredragsholder. Hendes succes foredrag 'Kærlighedens Kemi' har gentagne gange været udsolgt på rekordtid bl.a. på Horsens Ny Teater.
  • Maj er som den første danske parterapeut og sexolog gået ONLINE, med at give al sin viden fra sig i form af online-produkter.
  • Maj er privatpraktiserende parterapeut og sexolog og har gennemført mere end 1000 samtaler med par og individuelle klienter. Desuden har hun sin egen uddannelse, hvor hun med stor succes efteruddanner terapeuter, sexologer og alternative behandlere.

Læs også: Her er tøjet, der scorer bedst på oestrogen.dk

Læs også