https://imgix.femina.dk/media/71a2b6ec8a77485c896b302074376180.jpg
Kærlighed og sex

Sådan undgår du utroskab!

19. juni 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Den er go’ nok … halvdelen af os oplever, at vores partner er os utro. Ja, hvis vi da ellers ikke selv er det. Og vi er sjovt nok enige om, hvorfor vi er det. Et stykke henad vejen.

Mændene skal snakke noget mere og generelt komme lidt i omdrejninger. Kvinder sku ta' at skrue gevaldigt op for lagengymnastikken og i øvigt gå lidt mere op i vores udseende. Så kunne det nemlig være, vi ville skrue lidt ned for antallet af sidespring. Det er et af resultaterne af en undersøgelse på datingsitet Victoria Milans, Nordens største datingsite … som faktisk er et utroskabssite - med det helt særlige motto: Gør livet levende, ha' en affære!

En utro klub
Dét er der end del, der tager ret alvorligt. I hvert fald har sitet over en million aktive medlemmer, og 100.000 danskere har forlængst taget mottoet til sig og meldt sig ind. I undersøgelsen har næsten 5000 af vores svenske - og friske - naboer givet deres bud på, hvorfor man er utro - og hvad der skal til for, at de lader være. Blandt en del uenigheder på listen over utilfredsheder og alvorlige K 3'ere, var der dog én ting, både mænd og kvinder er helt enige om: vi roser hinanden for lidt!

Svensk syvårs-krise
Undersøgelsen gav også et billede af, hvornår i parforholdet vi smutter hjem med andre end dén, vi egentlig deler morgenavis med. Og den berømte syvårs-krise ser ud til at trives, i hvert fald hos svenskerne. Det er nemlig en klar tendens til, at fristelserne er størst, når vi har været i forholdet mellem fem og ti år. Når først den tiårs bryllupsdag er vel overstået, er man tilsyneladende mere fristet af dén, vi har derhjemme. I hvert fald hvis man er svensker …

Er det ok at lave et utroskabsite? Sig din mening i debatten!


"Hvor står dit utroskab?"

"Kom på kursus i parforhold!" Læs her!

"Kender du typen?" Ta' testen!

Læs også