https://imgix.femina.dk/media/95c926212f5446498da834d173d3b6cd.jpg
Kærlighed og sex

Sådan scorer du en yngre mand

30. november 2011
af Parterapeut Kim Rædkær
foto: ThinkStock/Privat
Parterapeut Kim Rædkær giver dig her et par tips til hvordan du scorer en yngre mand.

Som ung, 15 - 25 år, var jeg meget betaget af modne kvinder. Jeg syntes at der var noget meget guddommeligt over dem.

KIM RÆDKÆR

Parterapeut gennem 25 år
Coach (efter ICF standard)
Leder af S.P.U.R.T
Stedet for Personlig Udvikling, Rådgivning og Terapi
www.kimraedkaer.dk
mail:kimraedkaer@hotmail.com

Mobil: 20 85 53 28
Fast: 58 25 53 28

Dem som fascinerede mig, havde faktisk alle et fælles træk, de var slanke, de var velholdte og de havde en udstråling, der osede af feminitet og sensualitet, som jeg ikke så hos mine jævnaldrende veninder. Det var kvinder der snakkede med mig, hvilket ikke var udpræget i mit eget hjem, det var kvinder der var meget omsorgsfulde overfor mig, kvinder som smilede til mig og anerkendte mig, hvilket man som ung mand har stort behov for.

Når man kommer tæt på modne kvinder, så behøver man som ung mand ikke bevise en hel masse. Man kan lade macho udgaven af en selv være hjemme, man behøver ikke være smart, og seksuelt kan man, som ung mand tage den med ro, man bliver "guidet" igennem den seksuelle akt.

Når jeg i dag taler med unge mænd der har været, eller er optaget af kvinder der er ældre end dem selv, så er det meget det samme de alle siger. At det at være sammen med en moden kvinde får dem til at føle sig som mænd og at der er ro i deres liv.


Parterapeut Kim Rædkær

Så er du en moden kvinde der vil score en yngre mand, må du se dig selv i øjnene, gøre op med dig selv, hvad er det du vil med en yngre fyr. Er det til at udfylde et eller andet tomrum i dit liv. Så sig direkte til ham, at du er tiltrukket af ham, og at du kunne tænke dig, at I kun skal skulle dyrke sex og have det sjovt sammen, og ellers leve hver Jeres liv.

Er du forelsket i en yngre fyr så husk, at hvis aldersforskellen er stor, så husk at du hele tiden er ældre end ham og at du derfor må gøre mere for at holde dig i form. Du er nødt til at respektere at han på nogle områder kan have helt andre interesser. Der er jo stadig mange unge og attraktive kvinder der lokker. Har du børn og ikke havde tænkt dig at få flere, så kan du jo risikere at han vil cementere sin kærlighed til dig, ved at I får et fælles barn, er du parat til det?

Uanset hvad det er der gør, at du vil i nærkontakt med en yngre fyr så er en ting sikkert, du skal have styr på dit udseende, vær velholdt og veltrænet, sørg for at være klædt på en måde der på en gang udstråler, at du er en kvinde der udstråler modenhed og viser at du hviler i dig selv, at du står ved dig selv. Så er jeg overbevist om, at de yngre fyre nok selv skal gøre opmærksom på sig, det hormonerne for.

Læs også