https://imgix.femina.dk/media/c6b412712f3846bdbb00dc197a21d57f.jpg
Kærlighed og sex

Nyd dine bryster mere

3. september 2011
af Juliane Olsen, Alive.dk
Foto: All Over Press
Du får meget mere ud af sex, hvis du samtidig giver dine fortrin opmærksomhed

Hvis du ser dine bryster som et par nydelige pyntegenstande, så er det tid til at udvide deres repertoire, ifølge sexolog Maj Wismann. Der findes nemlig så mange måder, at de kvindelige attributter kan give dig nydelse på, at du blot skal tage din partner i hånden og komme i gang med at udnytte dine brysters potentiale. Maj Wismann giver her nogle bud på, hvordan du kan tage den seksuelle nydelse til et nyt niveau ved at have fokus på, at dine bryster skal have ekstra opmærksomhed.

Kæl for brysterne
Brysterne er et par dejlige erogene zoner, som der skal kæles med en vis forsigtighed, ifølge Maj Wismann. Stort set alle stillinger er optimale, dog kan der være forskel på, hvordan kvinder gerne vil berøres på dem, alt afhængig af både stilling, kvinde og hvor kvinden er i sin cyklus. Mange kvinder oplever for eksempel, at de har mere følsomme bryster omkring ægløsning og menstruation.

Rør dem forsigtigt
Uanset hvilken stilling, der er tale om, skal manden hellere gå for forsigtigt frem end at mosle rundt med brysterne. Han skal "elske" med dem, kæle for dem, nyde dem, og pirre hende. Fokus skal lægges på hele brystet, men igen er det individuelt for kvinde til kvinde. Mærk dig frem som mand, og se hvad hun sukker mest af.

Fokuser på hele brystet
Der er meget stor forskel på, hvordan forskellige kvinder elsker at blive rørt på brysterne. Nogle vil gerne have dem hårdt behandlet og både med bid, klem og nap i både selve brystvorten og i hele brystet, hvor andre kvinder oplever, at deres brystvorter er ekstremt følsomme. Sexolog Maj Wismann fortæller, at hun ofte får brevkassespørgsmål fra kvinder, der er så følsomme, at de

Kunstigt åndedræt til din
kavalergang - 179 kr.

slet ikke ønsker at blive rørt på brysterne, og hvor det vitterligt er et problem. Men mange kvinder nyder både at blive kælet for på hele brystet og blide strøg på selve brystvorten. Hele brystet er fyldt med nerver. Derfor er brysterne følsomme og en stor erogen zone, der er mere følsom nogle steder end andre alt efter kvinde.

Tag hjælpemidler i brug
Det kan give helt nye oplevelser at blive kælet for med andet end en revet håndværker-hånd, med hård hud, der ligefrem kan kradse. En fjer, spidsen af et blødt tørklæde, berøringerne af et silketørklæde der langsomt trækkes hen over brysterne i stearinlysets skær, kan drive en kvinde til vanvid. Ofte glemmer mænd at kvinder kan blive virkelig ophidsede af den rigtige brystbehandling, og at mange kvinder virkelig nyder, når kælerierne bliver gjort af en gedigen bryst-håndværker med færdighederne i orden.

Sæb brysterne ind
Der kan sagtens være en stor grad af ophidselses-effekt i nus, kæl og berøringer med sæbe som mellemlag, så hiv din partner med i bad og slå jer løs under bruserens stråler for at få det optimale ud af dine fortrin.

Rør selv ved dem under sex
Som kvinde er det altid en god ide at have en hånd eller to med i spil under sexen. Jo flere erogene zoner, der er i spil, jo større nydelse. Stillingerne er underordnet, så placer dine hænder på brysterne, mens I har sex og oplev, at nydelsen kommer flere steder fra.

Læs også: Sådan scorer du med dine bryster

Læs også