https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/cdate-prim.jpg
Kærlighed og sex

Ny kæreste til alt det sjove

31. december 2012
af Shera Jensen
foto: All Over
Er du single og søger kun det bedste fra parforholdet? Skøn sex, oplevelser og hygge? Så er C-date noget for dig. Det er nemlig sitet for modne singlekvinder, der savner en kæreste, men ikke nødvendigvis én at dele alt med.

C-date er for dig der elsker at dyrke cafélivet, dine veninder og som generelt sætter pris på din frihed - men som samtidig savner en parter.

I dag har de fleste modne singlepiger allerede prøvet det etablerede parforhold med fælles hjem, børn og forpligtelser. Eller også er 20'erne måske strøget forbi uden at der er blevet høstet erfaringer fra det faste parforhold. Uanset hvad, så er mange kvinder ude på datingmarkedet, når de når 30'erne. Det er i hvert fald dét, de oplever hos C-date:

Mr. Right now
"Vi ser helt tydeligt en tendens til at kvinderne ikke leder efter en Mr. Right, som de kan forene vasketøjet, møblerne og de fælles pligter med. Nu leder de mere efter Mr. Right Now, en partner at dele alle de sjove ting med - lige nu og her", fortæller Ingvild Burgkardt fra C-date, og fortsætter:
"Det er fortsat de gode, gamle dyder som troskab, tillid og tryghed, der vejer tungt i forholdet mellem to mennesker. Men gerne kombineret med en personlig frihed og en mere uformel tilgang til netdating. Profilerne på C-date søger åbenlyst erotiske oplevelser og gør ikke så meget ud af at fortælle om, hvordan fremtiden ser ud. Men de foretrækker stadig en god kemi, personlighed og nærhed i forholdet."

Læs også