https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/dating-prim.jpg
Kærlighed og sex

Træt af useriøse dating-sider?

23. december 2012
af Shera Jensen
Hver 5. minut finder to mennesker sammen ved hjælp af det nyeste skud på stammen over dating-sider herhjemme, PartnerMedNiveau. Det fortæller folkene bag. Samtidig lover de, at de finder den helt rigtige partner til dig…

Er du også træt af ensartede og useriøse dating-sider? Er du ved at opgive at finde de mænd der virkelig, som dig selv, leder efter et seriøst og langvarigt forhold - og ikke bare en flirt? Så skal du kigge forbi dette nye datingsite. Der loves seriøsitet, kvalitet samt kontaktgaranti.

Baseret på omfattende personlighedstest
"Partner Med Niveau" er for dig, der søger et langvarigt parforhold med en partner, der matcher dig og dét du søger. De fortæller i hvert fald folkene bag, som samtidig også understreger, at deres datingportal gør langt mere for at matche dig med din perfekte partner end mange af de andre dating-sider på det danske marked gør.

Konceptet er baseret på dating på baggrund af en videnskabelig personlighedstest med mere end 280 spørgsmål. Line Fels Birkelund, Business Development Manager hos "Partner Med Niveau" fortæller:

"Spørgsmålene omfatter både personlighedstræk og ønsker og forestillinger om et fremtidigt forhold. Medlemmerne kan være sikre på, at helt grundlæggende spørgsmål og temaer, som er afgørende for et forhold, er afklaret på forhånd: Vil den anden have børn? Stemmer vores verdenssyn overens? For eksempel passer to meget udadvendte mennesker godt til hinanden, mens to meget højtråbende måske passer mindre godt sammen. Det gør vores online dating-tilbud meget målrettet og seriøst. Og medlemmerne slipper for at bladre igennem hundredvis af profiler for at finde nogen, der passer til dem selv."

Hvad kan det gøre for dig?
Men hvad kan "Partner med niveau" så gøre for lige præcis dig, som andre dating-sider ikke kan?

"Vores primære målgruppe er ca. 30-55-årige, så det rammer jo fint ned i Oestrogens læsere. Vores medlemmer er interesserede i et seriøs og langvarigt forhold. Alle profiler og tekster bliver manuelt kontrolleret for at sortere alle medlemmer fra, der ikke opfylder dette kriterium", fortæller Line Fels Birkelund til Oestrogen.dk og fortsætter:

"Det vil sige, at kvinder på vores dating-site meget sjældent har ubehagelige oplevelser med mænd, der kun er ude efter sex. En typisk profil kunne være en kvinde på 35 år, der gerne vil have børn snart, men som mangler den perfekte mand - og alle mænd i omgangskredsen er afsat. Eller en singlemor, der med børn og job ikke har tid og energi til dating og til at rende i byen og lede efter en kæreste."

Lige nu: Gratis adgang hos partner med niveau!
Line fortæller videre, at konceptet allerede har stor succes i 18 lande og at de hos "Partner med niveau" håber at succesen bliver lige så stor herhjemme.
Som bonus info kan vi fortælle at hvis du tilmelder dig inden den 2. januar 2013, vil du få et livslangt premium-PLUS-medlemskab med gratis adgang til ALLE tjenester!
Forhåbentlig for alle lever "Partner med niveau" op til deres egne standarder, så du hurtigt møder din eneste ene, og så er det dér med livslangt medlemskab jo helt lige meget…

Besøg "Partner med niveau" her

Læs også