https://imgix.femina.dk/media/605144cbbb3f4189bfeb3ef10bfe81e2.jpg
Kærlighed og sex

Løj om sit udseende på netdating

12. april 2010
af Isa Lindbæk
Foto Sara Lindbæk
Simon troede, at han skulle på date med en attraktiv, sportstrænet kvinde. I stedet troppede der en lille tyk kvinde op, som intet havde til fælles med beskrivelsen på hendes datingprofil

Simon er en veluddannet, attraktiv mand på 41 år. Som så mange andre ledte han efter en kæreste via netdating. - Der var en bestemt kvinde, som blev ved og ved med at besøge min profil, og til sidst foreslog jeg hende, at vi skulle prøve at mødes i virkeligheden, fortæller Simon.

Beskrev sig selv
Kvinden, som Simon skulle mødes med, havde ikke noget profilbillede på, og ville heller ikke vise et til ham. - Hun ville helst ikke sende mig et billede, da hun var offentligt kendt, og derfor var meget påpasselig med, hvor hendes foto endte henne. I stedet sendte hun mig en mere detaljeret beskrivelse af sig selv. Hun beskrev sig selv som en meget attraktiv kvinde på omkring 70 kilo, der dyrkede løb, svømning og fitness. Ja, hun kunne faktisk ikke leve uden at dyrke motion. Hendes hår var langt og lyst, og via hendes beskrivelse fik jeg indtrykket af, at hun passede godt på sig selv.

En lille tyk, nusset dame
Simon mødte op til tiden og gik spændt hen mod det aftalte mødested, og der fik han et kæmpe chok. Den kvinde, som stod og ventede på ham, havde ikke meget til fælles med den beskrivelse, han havde modtaget. - Jeg var helt ærligt ved at vende om, da jeg så en tyk lille dame stå der. Okay, tænkte jeg og gik ind i det med en "lad os få det bedste ud af det"-indstilling. Simons date var for det første meget større end beskrevet. Men det var langtfra det hele. - Hun havde tydeligvis ikke kigget sig i spejlet den dag. Hun var smånusset. Skjorten var krøllet, og den var ved at springe op flere steder, men særlig over hendes enorme barm.

Kunne grine af det
- Fordi hendes beskrivelse var så markant anderledes end virkeligheden, havde jeg svært ved at abstrahere fra hendes udseende. Desuden var hun heller ikke kendt i offentligheden, hun var bare nervøs for, at et par mandlige kollegaer skulle finde ud af, at hun var på netdating. Det blev min redning, at vi havde den samme uddannelse, og der kunne vi finde noget at tale om. Faktisk var hun både sød, rar og absolut kvik, men fordi hun havde oversolgt sig selv i den grad, følte jeg mig snydt af hende. På en måde var jeg mere glad end skuffet, fordi det jo alligevel var meget sjovt bagefter, og jeg sad og grinede for mig selv i toget hjem, siger Simon dog.

Simon har af hensyn til kvinden, han var på date med, ikke ønsket at stå frem med sit fulde navn.

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/f4072c7481a1481abef536a4ad50a677.jpg
massageapparat
Gode råd til dig, der er træt af at være single

Læs også