https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/sex-og-kaerlighed/2013/01/1304-nyt-koncept-faerre-blowjobs-mere-snak/1304-ny-sexsalon-art.jpg
Kærlighed og sex

To kvinder lancerer: Færre blowjobs, mere snak!

23. januar 2013
af Charlotte Hallbæck
Foto taget fra dynamiskerelationer.dk
Er du ved at gå død i gode råd om det perfekte blowjob, synet af de mange nøgne kvinder i Paradise Hotel eller de provokerende Cult-reklamer? Så skal du læse med her. Nu åbner den første sexsamtaleklub nemlig – initiativtagerne vil højne det aktuelle niveau med intelligent snak om sex, der maner til eftertanke

Hvorfor er det primært Linse Kessler og Paradise Hotel-typerne, der får taletid i de brede medier, når det kommer til sex? Sådan spørger initiativtagerne bag et nyt erotisk debatkoncept 'Viden og vino ad libido, der netop er lanceret. De har stiftet en intellektuel sexsnakkeklub, hvor det er meningen, at de fremmødte kan debattere sex på et lidt højere niveau, end det bliver fremstillet i den brede offentlighed i dag.

Læs også: Renée Toft Simonsen - "Det er tabu IKKE at have sex"

Bag konceptet står forfatter og coach Pouline Middleton og sexolog Sara Skaarup, der står bag firmaet dynamiskerelationer.dk. De er begge trætte af at høre på, at forenklede ideer om sex bliver ophøjet til sandheder.

- Samtalen om sex har kørt på et fladt niveau alt for længe. Nu vil vi gerne ind og sparke niveauet op med intelligent snak, der rent faktisk maner til eftertanke og forbinder seksualiteten med resten af samfund, siger Pouline Middleton.

Vin og ost - og sexsnak
De to kvinder har derfor lanceret den intellektuelle sexsnakkeklub, hvor de fremmødte kan nippe brød og ost med rødvin til, mens de debatterer.

På fredag den 25/1 vil aftenens fokus være på hvilke normer, der styrer os seksuelt, hvorfor det kan være svært at mærke sig selv, og hvorfor vi helst bliver indenfor komfortzonen.

-Hvis størstedelen af, hvad vi siger, skriver og tænker om sex, handler om 10 tips til et godt blowjob eller sexet makeup, så reduceres seksualitet til det, der kan ske på et lagen mellem to kroppe. Det er synd, når det nu handler om en meget større kraft, der nok bor i den enkelte, men også er formet af kræfter udenfor os, siger Sara Skaarup.

Billetter til fredagens samtalesalon koster er 250 kr. eller 200 kr. via forkøb - og de kan købes på billetto.dk

Sex, samliv og sociologi - samtalesalon med Vin ad Libido. Fredag 25. januar 2013 kl. 20 i oplægssalen Nørregade 41, Nørreport.

Læs også: Derfor vil kvinder have en machomand

Læs også