https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/juli/utro-brev-prim.jpg
Kærlighed og sex

”Jeg kan ikke lade være med at være utro!”

19. juli 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Kender du det med, at man bare elsker mænd? Elsker flirten, de første kærtegn, forførelsen... Elsker at ende i sengen med dem? Kender du også til det, at man har en kæreste samtidig?

"Jeg er en pige på 28 år som elsker mænd! Jeg har ikke haft et eneste forhold, hvor jeg ikke har været utro." Sådan starter den 28-årige kvinde, "Slangen", sit indlæg i familiepsykolog Sia Holms brevkasse her på oestrogen.
Hun har en kæreste, som hun elsker, men hun bliver alligevel ved med at være ham utro… er der gået bare et par uger uden kærtegn fra en fremmed, går hun atter på jagt.

De sværeste er de bedste
"Hver gang jeg scorer en fyr, så får jeg et kæmpe "kick" - fordi det må jo betyde, at jeg er dejlig, smuk og attraktiv. Og jo mere "umulig" og forbudt manden er, jo større bliver kicket. Det betyder, at jeg ofte ender med at gå efter mænd der "aldrig kunne finde på at være deres kæreste utro", fordi når det så lykkedes (hvilket det for det meste gør) så bliver jeg smigret af, at de er villige til at sætte alt på spil for mig", fortæller "Slangen" videre og afslører samtidig, at det har ført til forhold med en lang række mænd, hun ikke burde have været sammen med.

Se hele "Slangens" brev her - og læs også Sia Holms svar til hende.

Du kan også selv stille Sia Holm - eller nogle af vores andre eksperter - et spørgsmål i vores brevkasse. - Klik her!

Læs også "Sådan slipper du for utroskab"

Eller få dig et par-horoskop. Det koster kun 250 kr. i Oestrogenshoppen

Læs også