https://imgix.femina.dk/media/5be9d24fa61d4537be4aa8d2225ec669.jpg
Kærlighed og sex

Januar er højsæson for netdatere

6. januar 2012
af Juliane Olsen
Foto: Colourbox
Årets første måned får de danske singler til tasterne i jagten på kærligheden

Jul og nytår er lig med hyggetid og prioritering af familien. Men det er også en højtid, hvor singler i høj grad bliver mindet om deres jagt på kærligheden. Det er muligvis også en af grundene til, at de danske datingsites oplever en stigende tilmelding, når årets første, kolde måned melder sig. Alive.dk har været i kontakt med en række forskellige datingsites, der alle melder om, at det er her, der er størst efterspørgsel på en datingprofil.

Rigtigt mange har det lige frem som nytårsfortsæt at finde en kæreste.

- Oftest - selvom det ikke nødvendigvis bliver sagt højt - er et af de højeste ønsker at finde lykken via et harmonisk og længerevarende forhold, siger Markus Fisher, der er direktør for International Business, PARSHIP til Alive.dk.

Men også weekender og frokostpauser på hverdage byder på en del aktivitet på de danske datingsites.

- Vi ser en stigning i brugeraktiviteten på søndage, hvor mange har fri og har tid at bruge på deres profil og beskeder og ved frokosttid på hverdage, hvor mange benytter lejligheden til at tjekke mail og søge på brugere, lyder det fra presseansvarlige Hanna Bergholm fra match.com, der også registrerer januar som højsæson.

Succes efter tre måneder
Det er meget forskelligt, hvad brugerne ønsker at finde med deres datingprofil. Ifølge Markus Fischer fra PARSHIP bruger nogle brugere blot den første tid på at snuse lidt rundt uden at kontakte andre profiler, mens andre forsøger at komme i kontakt med så mange som muligt så hurtigt som muligt.

- Baseret på den feedback, vi får fra vores par i alle landene ved vi, at to tredjedele af de succesfulde par mødes efter cirka tre måneders medlemskab, lyder det fra direktøren.

Vidste du, at netdating gør dig mere kræsen end på det virkelig scoremarked?

Gode råd til netdating

Slå hjernen fra og få bedre sex

Læs også