https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/oktober/kvindekendprim.jpg
Kærlighed og sex

Jakob Olrik: Kvinde, kend din mand!

30. oktober 2013
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Hvad sker der i manden? Hvorfor kan sex løse problemerne, når samtalen er gået i stå? Bliver du ked af din mands reaktioner, eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Tag til ’Ladies Night’ med Jakob Olrik.

Der er så meget, kvinder ikke forstår. Mænd, f.eks. For hvad sker der lige derinde? Sker der overhovedet noget, hvordan lærer vi at forstå hans sms'er, og hvad gør man, når den gode snak forstummer?
Dét, og en hel del mere kan du blive klogere på, når sexologen og en af verdens førende datingportaler - C-date - inviterer til en ret særlig aften.

Casual dating er et hit
For C står i dette tilfælde for casual, og casual dating er tilsyneladende det sidste nye indenfor dating. En undersøgelse blandt portalens medlemmer viser en stigende interesse for den uforpligtende dating, hvor gode oplevelser og erotik altså er vigtigere end at finde den eneste ene.

Her kommer Ladies Night forbi ...

ESBJERG
Køb billet her: http://billetto.dk/jakobolrikkvindekenddinmandesbjerg

KOLDING
Køb billet her: http://billetto.dk/jakobolrikkvindekenddinmand

KØBENHAVN
Køb billet her: http://billetto.dk/kvindekenddinmandkbh

ODENSE
Køb billet her: http://billetto.dk/kvindekenddinmandodense

AARHUS
Køb billet her: http://billetto.dk/kvindekenddinmandaarhus

AALBORG
Køb billet her: http://billetto.dk/kvindekenddinmandaalborg

Besøg C-date her!

Kvinder er (også) til uforpligtende dating
Dén idé er kvinderne lige så meget med på, og det overrasker ikke sexolog Jakob Olrik.

"Det underbygger tendenserne i det forandrede kønsrollemønster, hvor kvinden gennem de seneste 40 år har selvstændiggjort sig - også seksuelt," siger Olrik.

Og de ændrede kønsrollemønstre, hvor kvinderne også stormer frem i både erhvervslivet og det politiske liv, spiller åbenbart også ind på de udfordringer, vi møder i parforholdet.

Den lille forskel … eller lighed?
Og hvor mænd måske 'altid' har hævdet, at de ikke forstår kvinderne, er det omvendte altså også tilfældet - at kvinder har svært ved at begribe, hvad der egentlig foregår inde i hovedet på ham, de har valgt at dele morgenavis med.

"Kvinder vil for eksempel i dybden med en samtale, mens mænd vil finde en løsning og bringe snakken til afslutning. Vi mænd kan ikke find ud af kaffe-latte-smalltalk. Vi egner os ikke til at udveksle historier, for det ligger ikke i vores dna at tale sammen på den måde," fortæller Jakob Olrik, der også er aktuel med bogen 'Kvinde kend din mand'.

Sexologen garanterer, at du går klogere og lidt gladere hjem efter 'Ladies Night'. Uanset om du er lykkelig single, på udkig efter den eneste, glad for din mand … eller bare har lyst til casual dating.

Følg med på Oestrogen.dk og vind billetter til foredraget … plus Jakob Olriks bøger!

Besøg Shoppens sexolog ...HER!

Læs også