https://imgix.femina.dk/media/e460a981aef647daba9f123d30b6dd74.jpg
Kærlighed og sex

"Ja, vi kigger efter andre kvinder!"

16. oktober 2011
af Ruddy Hansen - 31 år
foto: ThinkStock/Privat
Ruddy afslører her, hvorfor mænd egentlig kigger efter andre kvinder, og hvorfor de alligevel er mest vild med deres kærester. Læs hans rørende klumme her.

Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder, når de går hånd i hånd med deres elskede?

For mange kvinder er det ofte en kilde til stor irritation, når deres mænd er ved at vride nakken af led efter andre damer, mens de går side om side med deres kvinde.

Nogle mænd er mere diskrete end andre, nogle mænd drejer nakken af led og andre mænd kører sammen i trafikken, fordi de lige skal lure hende med det sensuelle hår, de dejlige gyngende bryster, der er store som møllehjul, eller den struttende røv som er spændt op i et par stramme frække jeans. De taler direkte til mandens urinstinkt om at blive flået af med et sådan begær, at selv de mest saftige spareribs fra bøfhuset føler sig overset og tilsidesat .

Oestrogen.dks klummeskribent og
mandepanel-deltager
Ruddy Hansen, 31 år

Ja vi mænd vi kigger! Vi lurer som lystne hanner, der render rundt med tungen ude af savleskuffen. Mens vi slikker os lystigt om munden, og finder stridskøllen frem i vores tanker, overvejer vi, hvad vi vil stille op med vores indre hulemand når vi ser et bytte, der vækker vores naturlige dyriske drifter.

Sådan er vi indrettet fra naturens side. Det er vores reptilhjerne der slår til. Nogle mænd er bedre til at skjule det end andre, men i bund og grund er det dét, der har sikret menneskets overlevelse i millioner af år. Det har været sådan lige fra den gang vi rendte rundt som aber, og slog os selv på brystet, til senere hen hvor ens mands styrke handlede om, hvem der havde den største kølle og kunne give fjenden et ordentligt gonk i hovedet.

Den dag i dag skal mænd ikke kæmpe på samme måde som tidligere. Køllen er lagt på bordet, vores banken på brystet er erstattet af en diskret brummen eller et hidsigt dyt i trafikken. Derudover skal manden i dag også dæmpe sit gamle indre jagtinstinkt, som han har haft siddende i sig i millioner af år, og samtidig undertrykke sit naturlige forplantnings-gen. Og ikke nok med det! Han skal også passe på med ikke at tænde kvindens indre hvepsebo af raseri, hvis han kommer til at lade øjnene dvæle lidt for lang tid ved byttet.

Men i bund og grund skal I kvinder vide, at vi mænd har valgt lige præcis DÉN kvinde vi vil gå ned ad gaden hånd i hånd med - ud fra følgende:

Vi synes I er noget af det smukkeste, mest dybe og indholdsrige vi kunne ønske os. Så inden I lader jeres indre hvepsebo af aggressive tanker ramme manden næste gang han foretager elevatorblikket af en anden kvinde, hjælper det måske at vide, at det er vores reptilhjerne der kigger, og ikke vores hjerte.

Jeg håber forklaringen har været med til at spare jer kvinder for en masse frustrationer og at I har forstået at man ikke bare uden videre kan dæmpe dyriske og naturlige drifter, der har ligget i menneskeheden i millioner af år .

Kærlighed på jeres vej

- Ruddy

Læs mere om, hvad mænd tænker: Mandepanel - "Bryster betyder ikke alt!"

Læs også