https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/valentinesprim.jpg
Kærlighed og sex

Hvem fejrer din mand Valentines med?

13. februar 2013
af Lonnie Kjer
foto: All over
Man skulle tro, det gav sig selv: Valentines Day fejres med den eneste ene. Sådan er bare ikke nødvendigvis. For der kan være mere end en enkelt at tage sig af. Og kvinderne er ikke bedre end mændene. Tværtimod.

Nu skal man jo ikke nødvendigvis tro på alt, hvad man læser, men det er nu alligevel tankevækkende, når utroskabssitet (ja, det kalder de sig altså!) Victoria Milan slår fast, at halvdelen af deres mandlige medlemmer - og endnu flere af de kvindelige - hellere vil være sammen med elskeren end med kæresten i morgen. Hvordan de ved dét? De har spurgt deres medlemmer, og svarene i spørgeundersøgelsens er ikke til at tage fejl af.

Valentines Day med elskeren, tak!
Over 3000 medlemmer deltog i undersøgelsen, og kvinderne trak i den gule førertrøje. Næsten firs procent af dem foretrak nemlig klart at fejre Valentines Day sammen med elskeren i stedet for kæresten. Og gerne på et hotel. Og selvom mændene ikke kan sige sig fri for selv at være med på utroskabsvognen og det alternative valg at Valentines-date, så vil over 30 procent da i det mindste forsøge at afsætte lidt tid til både konen og elskerinden. Generøst … men ærgerligt nok giver endnu flere kvinder end mænd dét svar.

Dét fantaserer din mand om! Læs med her!

Valentines Day med klassiske undskyldninger
Og sø-forklaringerne er næsten for oplagte. "Mødet trækker ud, skat," er muligvis en af de sætninger, der bliver sagt en del gange i morgen, inden blomsterne købes og champagnen åbnes. I hvert fald er mændenes forklaring den helt klassiske overarbejds-undskyldning, mens kvinder - måske lige så klassisk - naturligvis skal 'mødes med veninderne' eller til en tiltrængt pilates-time i fitnesscentret. Alt dét for at mødes med elskeren, for føler os simpelthen langt mere romantiske med elskeren end med manden, svarer undersøgelsens kvindelige deltagere.

Derfor er vi (måske) utro på Valentines Day
Bag-kvinden fra Victoria Milan (der i parentes bemærket har over 200.000 danske medlemmer) har - måske - en forklaring på dét 'problem', som nu nok er et mindre ét af slagsen for utroskabssitet end for dem, utroskaben rammer. Valentines Day får os nemlig til at føle os dårligt tilpas.
"Du er nødt til at tage en maske på og lade som om, at du er dybt forelsket i din mand eller kone, men i virkeligheden, ser det ud til, at danskerne forsøger at flygte fra ægteskabets pligter og checke ind på et hotelværelse med elskeren eller elskerinden i stedet," siger Dominika Peczynski, informationschef hos Victoria Milan.
Vi minder lige om, at det KUN er utroskabssitets medlemmer, der har deltaget i undersøgelsen. Og krydser fingre for, at virkelighedens verden ser anderledes ud.
Happy Valentines Day!

Sådan bli'r det LIDT sjovere at gå i køkkenet …

Få Mere Lyst … køb den i Shoppen!

Læs også