Bare fordi man er i et parforhold, betyder det ikke, at man ikke har sexfantasier om andre. Det viser en ny undersøgelse. Se hér, hvad især mændene tænder på – parforhold eller ej!
Kærlighed og sex

Disse sexfantasier har mænd

9. februar 2013
af Malene Fich Weischer / Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over
Bare fordi man er i et parforhold, betyder det ikke, at man ikke har sexfantasier om andre. Det viser en ny undersøgelse. Se hér, hvad især mændene tænder på – parforhold eller ej!

Disse sexfantasier har mænd

At være i et parforhold er ikke ensbetydende med, at man ikke fantaserer om andet og andre.

Sådan ser det i hvert fald ud, hvis man kigger på undersøgelsen og bogen 'The Normal Bar' med over 100.000 deltagere.

Læs også: Top 10 sexfantasier for mænd og kvinder

Sex med folk, de kender
Den viser nemlig, at 90 pct. af de mandlige respondenter fantaserer om at have sex med nogle af de folk, de møder og omgås i hverdagen. Det samme gælder 'kun' for 61 pct. af kvinderne. Og det er helt uafhængigt af, hvor længe man har været i et parforhold, og om man i øvrigt er lykkelig i det forhold, skriver Huffington Post.

Lidt overraskende er det også, at 65 pct. af mændene og 43 pct. af kvinderne ville sige ja til at have sex med en anden end ens partner, hvis det overhovedet ikke påvirkede det parforhold, de var i.

Fremmed og hurtig sex, ja tak!
Når man spørger de personer, der lever i et forhold uden den store seksuelle tilfredsstillelse, svarer 79 pct. af mændene og 65 pct. af kvinderne, at de ville sige ja tak til at hoppe i seng med en fremmed for en aften.

Blandt de par, der seksuelt tilfredsstiller hinanden, ville 53 pct. af mændene og 28 pct. af kvinderne være interesserede i en fræk aften med en anden.

Spørgsmålet er så, hvordan det ser ud, hvis man ligefrem får tilbudt sex af en tredje part, som man er tiltrukket af, selvom man er i et parforhold. Her ville 48 pct. af kvinderne være fristede til at sige ja tak, mens det gælder for 69 pct. af mændene.

LÆS OGSÅ: Mænd er vilde med modne kvinder - læs her hvorfor!

LIGE NU I SHOPPEN:
Anaïs Nins erotiske noveller, kr. 199,95

Læs mere her

Læs også