https://imgix.femina.dk/media/tvprim.jpg
Kærlighed og sex

Fyr op under parforholdet!

5. december 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Trænger i til at finde gnisten igen? Og kan man overhovedet dét på en uge? Dét tror TV3 på, og de efterlyser deltagere til et nyt tv-program. Vil du deltage i kærlighedseksperimentet?

På amerikansk hedder programmet '7 days of sex'. Hvad det kommer til at hedde herhjemme, vides ikke endnu, men sikkert er det, at der sex bliver et af omdrejningspunkterne, når haltende parforhold får ben at gå på igen … og helst på en uge! Deltagerne har nemlig syv dage dage til at fyre op under forholdet ved at at sætte fokus på nærheden og parforholdet - og sexlivet?

Forhold på film!
De tolv par, som TV3 lige nu leder efter, bliver udstyret med et kamera og bestemmer selv, hvad de vil filme, og serne skal selvfølgelig følge parret som en slags dagbogs over parforholdet, man skiftes til at have 'styringen' over ved at blive tildelt eller frataget forskellige opgaver. F.eks. kan han bede hende om ikke at tale om børnene en hel dag, eller hun kan blive frataget sig de huslige pligter for en dag - eller noget helt tredje.

Ramt af hverdagen?
Og det er altså ikke smadrede parforhold, der skal udstilles. Faktisk leder produktionen efter 12 par, der sådan set har et rimelig velfungerende parforhold, men er blevet ramt af hverdagen, eller er endt på et sidespor, hvor børneopdragelse eller arbejde har afløst de romantiske middage og de spontane indfald. Dét vil I begge gerne tilbage til, og her har I altså muligheden for at se, hvor tæt man kan komme på hinanden igen igen. På én uge. Noget for dig? Så skriv til parforhold@strix.dk.

Læs også