Kærlighed og sex

Fire lette tips til at score en mand

30. oktober 2013
af Terje Nordberg, redigeret af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media
Er du singlekvinde og på jagt? Det kan være svært at gennemskue, hvad det er, der virker bedst, når du gerne vil gøre et godt indtryk på en du har spottet i byen, eller ham du har kysset med

Hvad er bedre, end at få en mands svar på, hvad der fungerer, når du skal hive en scoring hjem eller bare gøre de indledende manøvrer? Psykoterapeut og sexolog Terje Nordberg kommer her med fire enkle råd til, hvordan du får succes med at score.

LÆS OGSÅ: Sexologen: Drop den pæne pige og få et bedre sexliv

Sådan scorer du en mand:

1) Vær dristig, ærlig og autentisk i din henvendelse. Drop alle spil. Overholder du dette første bud, kan det ikke gå galt. Du får måske ikke bid første gang, men det varer næppe længe.

2) Øjenkontakt – ikke direkte og langvarige blikke, kun et par sekunder efterfulgt af et lille smil - er lige så godt som silketørklæder og vifter.

3) Mange mænd er generte, og hvis han ikke tør svare på dine nonverbale signaler, så gå hen til ham og sig noget – det er næsten lige meget hvad. Det vigtigste er, at du finder en afslappet og venlig tone. Så snart samtalen er i gang, så berør ham let på hånden. Det er langt mere intimt end så meget andet. Kopiér hans kropsholdning, fx ved at lægge hånden på bordet, eller læn dig frem. Husk: Kun små nuancer og antydninger. Alt for tydelige signaler er rent turn-off.

LÆS OGSÅ: Nu er der kommet et datingsite for dig, der er skruk

4) Ring til ham! Det er enkelt, gammeldags, skræmmende og kræver mod. Men det viser, at du er sikker på dig selv. Du kan også skrive til ham, fx om noget I talte om, da I mødtes første gang.