https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1336-vielsesringe-prim.jpg
Kærlighed og sex

FEMINAs redaktion: Se vores vielsesringe

5. september 2013
af Redaktionen
Den er et symbol på kærligheden, dit vigtigste accessory og måske det mest personlige smykke, du kommer til at eje. Og så kommer en vielsesring altid med en historie – her får du redaktionens…
https://imgix.femina.dk/1336-vielsesringe-mette-nexman.jpg

Mette Nexmand - I min datters smykkeskrin

Forrest ser man min vielsesring i 9-årige Ellas smykkeskrin. Jeg blev skilt fra hendes far for 5 år siden , og ringen lå efterfølgende og flød i en skuffe. Det opdagede Ella, og hun spurgte, om hun måtte få den. Selvfølgelig måtte hun det, og selvom skilsmissen var hård ved os alle, har jeg det så fint med, at ringen ligger hos hende som symbol på de mennesker, der har sat hende i verden.

https://imgix.femina.dk/1336-vielsesringe-emilie.jpg

Emilie Dahm Reimar- En prinsessedrøm

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ønskede mig en rigtig prinsessering, og da min mand friede med den i Venedig, var det romantik for fuld skrue! Den betyder alverden for mig, og på indersiden er der en lille simpel brilliant, som minder mig om vores søn. I mellemtiden har vi også fået en datter, så nu jeg tænker over det, burde jeg da lige ønske mig en brilliant til for hende også…!

https://imgix.femina.dk/1336-vielsesringe-signe.jpg

Signe Lund - Enkel og klassisk

Der er intet bling bling over min vielsesring. Jeg går normalt ikke ret tit med ringe og er ikke til diamanter og sten, så derfor var det selvfølgeligt for mig, at min vielsesring skulle være helt enkel og klassisk og uden andre dikkedarer end et navn og en dato inderst. Den er lavet af smykkedesigner Janni Krogh, og så er den magen til min mands - bare lidt tyndere og mindre selvfølgelig.

https://imgix.femina.dk/1336-vielsesringe-mette-rou.jpg

Mette Rou Lund - Bryllupsgave fra guldsmeden

Det betyder meget for mig, at min vielsesring er lavet af en nær ven af familien - guldsmed Ghita Ring http://www.g-ring.dk/ Ringen blev lavet i tæt samarbejde med Ghita, og vi fik vielsesringene af hende i bryllupsgave. Den er i roséguld og med hvide og blå brillanter sat casual, og jeg kan godt lide, at den er feminin uden at være for poleret. Der står N & M 20.8.11 i ringen, og det er godt, for jeg er sådan en, der hurtig kan blive i tvivl om, hvilket år jeg blev gift (og med tiden sikkert også hvilken dag). Ringen får mig selvfølgelig til at tænke på min søde gemal Nikolaj og den store dag, men også på Ghita, som er en af de mest uselviske og kreative mennesker, jeg kender. Hun er typen, der lige slæber et læs sten med hjem fra Færøerne, fordi de har en fed form, og så er hun en god legekammerat for min 5-årige datter, fordi hun tør udleve sit indre barn.

https://imgix.femina.dk/1336-vielsesringe-dorthe-kandi.jpg

Dorthe Kandi - Hinandens bedre halvdel

Samhørighed, balance og kærlighed – selvfølgelig – det betyder min vielsesring for mig. Ideen til vores ringe fik min mand. Han synes, at Yin og Yang som symbol på modsætningernes balance, var et perfekt billede på os. Og vi er virkelig ret forskellige, så jeg var helt med på ideen og symbolikken. Guldsmed Ghita Ring fangede fuldstændig vores ide og skabte en ring til mig af guld med en hvid sten og hvidguld med sort sten til min mand. For os bærer vi hinandens halvdel og bliver dermed hele. Jeg elsker ringen og symbolikken – og kan se på den og minde mig selv det, når modsætningerne føles tungere end balancen.

Læs også