https://imgix.femina.dk/media/5f7d284bf7804c8aa16fd0ce439d45b9.jpg
Kærlighed og sex

Du bliver kåd af lugte

16. marts 2011
af Redaktionen, magasinet Tidens Kvinder
Foto: Colourbox
Du kan forbedre din orgasme med dufte.

Du har sikkert prøvet at tage din kærestes T-shirt, holde den op til næsen, indsnuse hans duft og mærke en liflig kildren i understellet. Og det er ganske vist: Din lugtesans er tæt forbundet til din lyst - den bliver ekstra forstærket, når du er ophidset - og i endnu højere grad, når du får orgasme.

SÅDAN GØR DU
Hvis du gerne vil have lidt mere power på dine orgasmer eller gerne vil komme hurtigere, kan du prøve at skabe et "genkendeligheds-mærke" til din lugtesans. Den lugt, der har omgivet dig, når du har været ophidset, vil være den, du næste gang forbinder med ophidselse og lyst - din krop har så at sige programmeret sig til at reagere med lyst på den lugt.

Det er selvfølgelig mest oplagt, at det er en bestemt lugt, f.eks. din favorit massageolie, hans parfume eller lign. Hav din "duftkilde" liggende klar, når du onanerer, eller stik næsen op i hans armhuler, når I har sex og snus så ekstra ind, lige når du kommer. Efterhånden vil du kun have brug for et lille anstrøg af duften under forspillet, og så er du allerede på vej op under skyerne

Læs også