https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/oktober/flirtprimm.jpg
Kærlighed og sex

Dating: Væk fra skærmen, ud i virkeligheden!

9. oktober 2013
af Redaktionen
Foto: All Over
Mennesker mødes, og sød musik opstår … men kemien møder du ved dating i det virkelige liv, er filosofien bag nyt datingsite. Eventogdate.dk vil have danske singler til at forlade computeren og nettet.

Det er slut med at gemme sig bag computerskærmen, når jagten på den eneste ene sættes ind. I hvert fald på den nye datingsite Eventogdate.dk, der med et nyt koncept for dating vil få kærligheden til at blomstre blandt landets mange singler.
Tanken går ud på, at det er i mødet og samværet med andre mennesker, at kemien for alvor opstår, ved dating. Derfor vil Eventogdate.dk forsøge at lokke søgende singler langt væk fra dating fra tastaturet.

Singler søger kærligheden ved dating på nettet

Det er ellers der, ca. 300.000 af de danske singler bruger tiden på dating i håbet om at finde den eneste ene. Det vil datingsitet lave om på.
"Danske singler bruger i høj grad nettet til dating for at lede efter kærligheden, men til forskel fra mange andre datingsites vil vi helst have folk væk fra dating foran skærmen. Vi har derfor fyldt kalenderen med events og dating for enhver smag, så man får masser af muligheder for at mødes og have det sjovt," siger Camilla Hammerich, der står bag det nye datingsite Eventogdate.dk.

Joan Ørting hjælper til ... i kærlighedens navn!

Udover at lave arrangementer og kæde kærlighedshungrende danskere, klar til dating, sammen vil Eventogdate.dk i samarbejde med bl.a. sexolog Joan Ørting gå imod en stigende tendens i mange netdateres adfærd - nemlig at være konstant opsøgende ved dating og spille på flere heste.

"Rigtig mange danskere shopper rundt på forskellige datingsites i en intens jagt på at finde en kæreste, men mange går forgæves, fordi de dybest set ikke kender sig selv eller ved, hvad de egentlig søger ved dating. Mit budskab er klart, at man skal finde kærligheden i sig selv, inden man kaster sig over dating, og når det er på plads, så vil kærligheden også komme i form af et andet menneske," siger Camilla Hammerich.

Mød singler … og kærligheden!

På sitet vil du også blive tilbudt udviklingsforedrag, kurser og workshops, hvor man kan blive klogere på sig selv og samtidig møde andre singler klar til dating. Derudover vil terapeuter som Joan Ørting, Helle Ørskov og Jimmy Hansen besvare læserbreve på det nye datingsite.
Når siden går i luften lørdag kl. 14, vil der fra start være en fuldt booket kalender med arrangementer frem til marts 2014.

Single? Så tjek sitet ud i weekenden - og kom i gang med dating i den virkelige verden

Mail med psykologen … se her!

Læs også