https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/maj/rygningprim.jpg
Kærlighed og sex

Dating: Kvinder kvitter rygere!

30. maj 2013
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Rygning er et turn-off, og er du en af landets osere, er du ikke attraktiv på dating-markedet. Det siger datingsiden PartnerMedNiveau, der har undersøgt sagen, og over 70 procent af deres kvindelige medlemmer siger altså nej tak til ryger-dates.

Rygerne er uhygiejniske, uden rygrad, af lav klasse og egoistiske. Bum. Så er det sagt, og det blev det af PartnerMedNiveau. 61 % af deres brugere gider ikke date en ryger, og 42 procent har singlerne har allerede afvist en person på grund af rygevaner. Tendensen er klart værst hos kvinderne, mens mændene er noget mere tolerante, og over halvdelen af dem da godt vil gi' ryger-pigerne en chance.


Selvfølgelig må du det, men i morgen er altså international røgfri dag.

Verdenssundhedsorganisationen WHO opfordrer på denne internationale røgfri dag rygere i hele verden til at holde sig fra tobak i 24 timer.

Dagen blevet indført tilbage i 1987, for at skabe større opmærksomhed omkring de helbredsmæssige bivirkninger, rygning kan medføre.

Ryg, som du vil! Læs klummen her!

Kvit smøgerne - få en date!
De kedelige fakta blev understreget i undersøgelsen, der omfattede 15 positive og negtive tillægsord, som brugerne skulle vælge imellem. Og når tanken faldt på rygere, var der ikek så meget tvivl. Det er bare ikke fedt at ryge. Ord som lav klasse og uhygiejninsk var sikre hits og blev associeret med rygere, så det klinger ikke meget af James Dean eller Marilyn Monroe at pulse læs. Så kvit smøgerne, hvis du vil på date. Og trøst dig med, at undersøgelsen også viser, at rygere betragtes som meget sociale. Trods alt. Host.

Læs også