https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/januar/dateprim.jpg
Kærlighed og sex

Danske mænd: Ta’ nu initiativet, kvinder!

28. januar 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Skandinaviske kvinder er for sløve til at invitere, når det kommer til dating. I hvert fald hvis du spørger mændene! Kvinderne? De har det lige omvendt, viser rundspørge fra matchmakingsiden PARTNERMEDNIVEAU.

Det er da manden, der skal invitere! Sådan mener 95 % af de skandinaviske kvinder, det skal være. Det hænger bare ikke helt sammen med mændenes forventninger, afslører PARTNERMEDNIVEAU, der har sat fokus på skandinaviske singlers forventninger til første date.

PARTNERMEDNIVEAU

Alle har ret til en partner, der matcher dem selv, siger PARTNERMEDNIVEAU.

De henvender sig til singler, som ønsker seriøse og langvarige forhold, hvor uddannelsesniveau, interesser og personlighedstræk matcher.

Med et matchmakingsystem, der tager udgangspunkt i forskning om forhold og kompatibilitet mellem mennesker, hjælper de dig godt på vej med målrettede og passende partnerforslag, der lever op til dine krav.

PARTNERMEDNIVEAU har været aktiv på det danske marked siden december 2012 og er en del af virksomheden Affinitas GmbH.

Affinitas er en af Europas førende udbydere af online matchmaking med over 13 millioner medlemmer i 20 lande.

Kvinde, mand dig op!
For mændene efterlyser lidt initiativ fra vi kvinder. Faktisk venter hver femte af de adspurgte danske og finske singlemand på en invitation fra kvinden.

I Norge står det endnu værre til, og hos vores svenske naboer står over halvdelen af de adspurgte singlemænd og tripper ekstra utålmodigt. Det passer utrolig dårligt med, at mere end 90 % af kvinderne altså er helt uenige og mener, det det da uden tvivl er mandens 'pligt' at invitere os ud.

TEST: Hvordan opfatter andre dig?

Ingen kvaler, manden betaler - stadig
Men selv om noget tyder på, at kvinderne skal til at mande sig op på datingfronten, hvis de gerne vil på date med de moderne mænd anno 2014, er der dog ét sted, mænd og kvinder er enige: Manden betaler for regningen på første date! Stadigvæk.

I Danmark er det endda næsten 80 % af de adspurgte mænd, der aldrig kunne drømme om at overlade regningen til kvinden.

Kom ind i kampen, kvinder!
Men helt enige om spille- og datingreglerne er vi altså ikke, og måske skal den nordiske kvinde runde lidt op på initiativfronten …

Besøg PARTNERMENIVEAU

SPAR 20 % PÅ IMEDEEN FRA SHOPPEN!
RABATKODE: OEIMEDEEN!

Læs også