https://imgix.femina.dk/media/d047f9fb545b440bb107213b60a9c7f1.jpg
Kærlighed og sex

6 jokes din mand ikke griner af

10. december 2010
af Jacob Sejer Pedersen/Ordfabrikken
Hvis du ikke vil såre din mand, så skal du nok lige overveje en ekstra gang, hvilken joke du fyrer af, næste gang I er til parmiddag

Bilkørsel
Mænd har en idé om, at kvinder kører bil dårligere end dem selv - især når det gælder parkering - og den tro er det måske smart at lade dem blive i. Er det meget vigtigt for dig at joke med, hvordan din mand normalt må bruge mindst tre forsøg på at parallelparkere, eller er det bedre at lade ham blive i illusionen om, hvor god han er?

Vigende hårgrænse
At tyndhårethed er et følsomt emne, kan man se på, hvor mange penge der er at tjene på området. Mændene er bange for, at omverdenen tolker det, som om de mangler potens, ligesom det er tegn på, at man er ved at blive gammel. Det kan være rigtig svært at grine ad for en mand.

Lønningsposen
Det ligger dybt i en mand, at han skal "skaffe" og sørge for familien. Så det er også en dårlig idé at joke med din mands lønseddel. Det er en af de ting, det er bedst at tale om i mindelighed, hvis der overhovedet er noget at tale om. Er der ikke det, er der vel heller ikke noget at joke om.

Størrelsen på hans penis
Kort sagt: Hold jokesene om hans bedste ven for dig selv (og veninderne). Især hvis du er interesseret i, at den skal komme ud og lege igen. Han vil spørge sig selv, om du mon er utilfreds med ham. Mænd er hele tiden bange for, at de ikke er godt nok udrustet fra naturens hånd.

Læs også: Redaktør Camilla Kjems klumme om ikke at lave sjov med minimanden>>>

Hans mor

Mange mænd fyrer konstant jokes af om deres mor. Og du kan med garanti give ham helt, helt ret. Men hopper du med på vognen, og begynder du at gøre dig sjov på svigermors bekostning, er det en anden historie. Det vil han tolke som respektløshed. Det samme gælder i øvrigt, når det handler om hans søstre.

Manglende disciplin
Du er irriteret over, at han aldrig får ordnet den dryppende hane i bryggerset eller skiftet det rådne bræt på terrassen. Og det er selvfølgelig helt fair. Men lad være med at gøre hans manglende disciplin til genstand for morskab ved bordet, når I er ude sammen. Han er nemlig godt klar over, at der er et problem, og er sikkert allerede irriteret på sig selv i den forbindelse. Tal i stedet om det, når I har en stille stund derhjemme.

RELATEREDE LINKS:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/54afdaf4145f40528ac0c1fa89cd65e5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/2c94623bf389434f9438f59a758c7469.jpg
Karmameju

Læs også