https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/billeder-2015/februar/uimodstaaeligp.jpg
Kærlighed og sex

5 ting som gør dig uimodståelig overfor din partner (igen)

28. februar 2015
af Nadia Laas Hansen
Foto: All Over
Føles dit parforhold også mere som et venskab? Følg 5 simple råd og tænd gnisten, som var engang.

Synes du også, at der går lang tid mellem kys og kærtegn? Sender din partner aldrig kærlige sms'er, som han plejede? Er gnisten i det hele taget brændt ud?

Selvom du har prøvet at gøre alt for at få hans opmærksomhed, er der ingenting, som virker. Du køber gaver, laver mad og tager dig af alle de huslige pligter - og alligevel er du hans usynlige samlever.

>> Pryd dit hjem med de vidunderlige hoptimister

Løsningen er dog ikke at please ham, så meget du kan. Nej, det er underligt nok nærmest det modsatte. I følge en artikel på Huffingtonpost.com, skal du have ham til at forelske sig i dig igen, for den du var, da I mødtes. Derfor: begynd med dig selv. Hvem var du egentlig, før han trådte ind i dit liv? Følg disse fem råd og find dig selv igen.

Læs også: 7 tegn: Er din mand lykkelig gift?

1. Find din egen passion!

Mennesker, der er glade og har det sjovt, er nu engang mere attraktive end dem, som altid har sure pligter og brokker sig. Find ud af, hvad der gør dig glad og dyrk det. Hvad enten det er yoga, billedkunst, shopping eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at DU har det sjovt med det.

2. Gå ud!

Sørg for at komme ud og vær blandt andre mennesker. Find inspiration og glæde uden for hjemmet, så du har noget at bringe med hjem og snakke om. Det er ligegyldigt, hvor du går hen, så længe du kommer ud.

3. Klæd dig pænt på - for din egen skyld!

Du vil føle dig lækker og attraktiv, hvis du gør noget ud af sig selv. Men om du har sexet undertøj på eller ej, er din partner nok mindre optaget af, så længe du udstråler sex og charme.

>> Begrav dig selv i Jussi Adler Olsens univers med bestselleren 'Den Grænseløse'

4. Hold familietid!

Hvis du føler dig bundet til hjemmet på grund af børnene, så vend det til noget positivt og lær dine børn at kende ved at finde på sjove aktiviteter sammen med dem. Du vil få de sjovere, børnene vil få det sjovere og din partner vil højst sandsynligt ønske at blive en del af det - sammen med dig!

5. Involvér din partner - men vær okay med at være alene!

Invitér din partner til den sjove fest ovre hos vennerne eller til hygge i sofaen. Hvis du får et afslag, så sørg for at gøre det alligevel. Lad ikke din partner stoppe dig fra at leve livet! Hvis han eller hun kan se, at du har det sjovt, vil din partner højst sandsynligt begynde at sige ja og være tiltrukket af dig, fordi du er selvstændig. Hvis din partner insisterer på at være kedelig, så få en snak med ham eller hende. Det kan jo være, der er noget i vejen, som I skal arbejde på sammen.

Læs også