https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/billeder-2015/februar/happilyprim.jpg
Kærlighed og sex

7 tegn: Er din mand lykkeligt gift?

26. februar 2015
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Man har hørt historien før: At kvinden gik derhjemme og troede, at parforholdet bare kørte – indtil manden pludselig sagde, at det hele var noget møg og at han ville skilles. Men måske kan den ubehagelige overraskelse undgås. Læs med her.

Når et parforhold pludselig går i opløsning, selvom den ene part egentlig gik og troede, at alting var ok, så handler det ofte om, at man mere eller mindre bevidst har valgt at overse nogle tegn på, at noget var galt. Dét skriver i hvert fald de to ægteskabsrådgivere Evelyn og Paul Moschetta på websitet Your Tango.

De mener nemlig, at der er en række indikatorer, som kan give én et praj, om ens mand føler sig lykkelig i parforholdet eller ej. Du får 10 af dem her - og mon ikke de i virkeligheden også gælder for kvinder.


En mand føler sig lykkelig i et parforhold, hvis:

1. Han føler, at du værdsætter ham

Hvis du altid ignorerer din mand og giver udtryk for, at du tager ham for givet og ikke værdsætter ham nok, så kan det give store problemer i parforholdet. Ifølge de to ægteskabsrådgivere viser en række undersøgelser nemlig, at følelsen af at blive værdsat er én af de vigtigste følelser i gode parforhold.

2. Han ved, du ikke dømmer ham

Hvis du giver ham plads til at betro sig til dig og til at dele sin sorger og bekymringer uden at blive bedømt eller kritiseret, er I på rette vej. En ærlig kommunikation er vigtig for at skabe tillid.

3. Han kan se, at du tænder på ham seksuelt

Det er ikke kun os kvinder, der godt kan lide at blive begæret. Mænd har også behov for at vide, at du tænder på dem. Så husk at vise det, så det ikke altid er ham, der skal tage initiativet.


>> Onlinekursus fra websexolog.dk: Sådan føler I jer begge mere elsket i parforholdet. Få mere info her.

4. Han kan se, du elsker ham, men stadig er din egen

Det er vigtigt for en mand, at du elsker ham og accepterer ham, men det er også vigtigt at det sker i en gensidig respekt. At han ved, at du ikke vil finde dig i hvad som helst og at I er ligeværdige som personer.

5. Han ved, du har brug for ham - uden at det bliver for meget

At kunne regne med hinanden er en vigtig del af ethvert godt parforhold, men det skal holdes i balance. Det skal ikke være sådan, at du slet ikke kan lave eller mene noget uden ham.

6. Han ved, at du kan give slip på fortiden

Hvis fortiden hele tiden dukker op i form af anklager eller konstant utilfredshed over noget, som er sket engang, kan det være dræbende for forholdet. Formår du at lade fortid være fortid, giver det mere plads for at I kan udvikle jer fremad - sammen.

7. Han ved, at han er din top-prioritet

Det er jo ikke altid, vi kan være det 100% for hinanden, men han skal vide, at han altid vil være førsteprioritet, når han har behov for det.

Artiklen indeholder affiliate-links

Læs også