parforhold
Kærlighed og parforhold

5 ting, du og din partner bør tale om hver dag

Parforhold: ”Hvordan var din dag?” er et sødt spørgsmål, men det styrker ikke jeres forhold eller intimitet. Her får du fem tips til meningsfulde samtaler, der giver samhørighed.

1. Mål i jeres parforhold

Hvad arbejder du på professionelt, mentalt, følelsesmæssigt? Håber du på at skifte job eller plante en køkkenhave til foråret? Eller at gå til yoga fast to gange om ugen? Del dine mål, store som små, med din udkårne. Når du taler højt om dem, hjælper det dig til at nå dine mål, og din partner vil vide, hvad der foregår i dit liv – og støtte dig.

2. Modgang

Fortæl din partner om det sværeste, du har oplevet denne uge, hvad enten det har været noget på arbejde eller en akavet samtale med din søster. Bed ham om at dele sin sværeste oplevelse. I vil føle jer tættere ved at kende hinandens kampe, uanset hvor små de må synes.

Disse ting kan afgøre, om dit parforhold vil holde

3. Gode minder 

”Kan du huske …,” er en god måde at starte en kærlig samtale på. Det skaber gode følelser at huske tilbage på, hvordan I var, da I først blev kærester, købte jeres første bolig sammen, blev gift eller rejste til Sicilien. Jeres fælles historie er en måde at styrke jeres bånd på.

4. Fremtiden

Tal om fremtiden, både individuelle planer og det, I laver sammen som par. Spørg din elskede, hvor han ser sig selv om 10 år, eller hvad han gerne vil kunne se tilbage på, når han er 80 år gammel. Når I deler jeres visioner for fremtiden bliver I mere sammentømrede som par.

5. Hvad I er taknemlige for

Hvad er du mest taknemlig for i dit liv? Hvad værdsætter du mest ved din elskede? Hvilken ting, som din partner har gjort inden for den sidste måned, vil du gerne takke ham for? Taknemlighed er guf for jeres forhold.

Kilde: Women’s Health

Læs mere om: