https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_126662336.jpg
Kærlighed og sex

5 tegn på, at din mor også er din bedste ven

16. september 2015
af Marie Krakau_2
Mor er den bedste i verden. Og din mor var da også din første og bedste ven i mange år. Så blev du ældre og fik egne interesser, og din mor var måske mest af alt irriterende i dine øjne. Men mor er alligevel stadig den bedste i verden, og måske er I endda så tætte, at du kan kalde hende én af dine bedste venner. Tjek tegnene her:

Hun ved alt der er at vide om dig

Det kan godt være at der er en enkelt hemmelighed eller to, som din mor ikke kender til. Men udover enkelte små-hemmeligheder, så kender hun dig som sin egen bukselomme. Nogle gange kender hun dig bedre end du kender dig selv, og hun er altid klar over præcis hvad du vil sige, hvordan du vil sige det og hvornår du vil sige det. Og lad os så bare være helt ærlige: den hemmelighed du tror hun ikke kender til, det gør hun nok. Hun holder det bare for sig selv, og dømmer dig aldrig for ikke at have fortalt hende det.

Læs også: Rørende video: Børn fortæller deres ærlige mening om deres mødre

Selvom du måske ikke vil indrømme det, så begynder du at ligne hende mere og mere

Du kan tage dig i selv i at tale, gå eller stå præcis som din mor ville gøre. Det kan godt være skræmmende de første par gange du tænker ”wow det var præcis som min mor ville gøre”, men det er i virkeligheden bare tanken om at du bliver ældre du bliver forskrækket over. Du elsker og er stolt af din mor, så tanken om at blive lidt mere som hende, er inderst inde kun god og tryg.

Hun minder dig om, at du er smuk, men fortæller dig samtidig, hvis dit tøj slet ikke klæder dig

Der er måske ingen andre i denne verden, der synes du er lige så smuk som din mor synes. Hun kan på ingen tid få dig til at føle dig selvsikker og stolt af dit udseende, men hun er samtidig heller ikke bleg for at fortælle dig, at den bluse du har på i dag ikke var det helt rigtige valg. Du kan måske godt blive irriteret på hende, når hun kommer med sådan nogle kommentarer, men husk på, at når hun er så ærlig omkring hvad dig klæder dig og hvad der ikke gør, så kan du være helt sikker på, at hun virkelig mener det, når hun fortæller dig, at du er smuk.

Du bliver aldrig for gammel til at have brug for din mor

Ligegyldigt hvor mange år dåbsattesten viser, så bliver du aldrig for gammel til et kram eller et kys fra din mor. Du vil altid være hendes lille pige, og får dig på ingen til tid at føle dig tryg. Der er ingen der er bedre at tale med, når du er ked af det end din mor. Bare hendes stemme kan gøre dig rolig, og du kan nogen gang fysisk føle, at du mangler hende til at give dig et knus eller aer dig på armen.

Læs også: 5 makeup-myter du skal stoppe med at tro på

Hun er din konstante rådgiver

Din mor har levet længere end dig, og derfor har hun også mere erfaring, som hun glædeligt deler ud af. Du ved at du kan ringe til hende når som helst, hvis du har brug for et godt råd eller lidt vejledning. Du kan spørge hende om alt fra kærlighed til penge til hvordan du skal klare den store præsentation på arbejdet i morgen, og hun vil altid være der med et godt og kærligt råd.

FÅ DE NÆSTE TRE NUMRE AF Q FOR KUN 99 KR.:

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_21.jpg

Læs også