https://imgix.femina.dk/media/9e3ccc85d8b0408389a9d956cb5615c7.jpg
Kærlighed og sex

10 tips: Find din soulmate

2. september 2011
af Redaktion
foto: PR
Leder du efter kærligheden? Få ekspertens 10 bedste råd til at finde din soulmate.

Er du helt parat til at få få gang i dit kærlighedsliv? Få ekstra fut i dit livs kærligheds-energier med lidt hjælp fra feng shui. Kærligheds- og fengshui-coach Amanda Collins giver dig her 10 gode råd til at finde kærligheden.

· Ryd op i og få styr på dit rod. Ved at fjerne det gamle, giver du plads til det nye. Når du slipper af med rod, gør du plads til ny romantik/kærlighed.

· Hvis du har billeder af gamle kærester hængende, så de er der stadig i dit liv. Giv slip på billeder. Har du tidligere været gift, så sørg for alle elementer som gamle vielsesringe og tøj fra brylluppet ikke stadig er i din besiddelse.

FAKTA

Mød Amanda Collins på workshoppen "Manifesting your soulmate" i København d. 29. september kl. 18.30.

Læs mere på SDFengShui.com

· Sørg for, at du har nye lagener til at sove på. Gammel energi kan blive hængende i sengen.

· Det kan ikke anbefales at træne i soveværelset, fordi det repræsenterer hårdt arbejde. Og dette er ofte en hindring for den romantiske plads, så ingen træning eller motionsudstyr i soveværelset, det gør jeres forhold udmattende.

Find kærligheden på 6 måneder
med den magiske vase

· Kig på din udsmykning i soveværelset. Udskift billeder, skulpturer eller anden kunst med enkelte mennesker eller figurer. Erstat dem med glade par. Sørg fra at have ting i par, udskift dine sengeborde hvis de ikke matcher, det giver balance i forholdet. Disse simple forandringer vil hjælpe med at tiltrække en dejlig partner.

· Flyt familiebilleder og billeder af dine børn fra soveværelset. Det siges, at de hindrer et sundt og godt sexliv. Hæng i stedet disse billeder i stuen eller spisestuen, hvor de hører til.

· Få en lysdæmper installeret I soveværelset. Dette er meget vigtigt, da lys er en af de stærkeste former for energi.

· Skab en dejlig stemning. Stemningen i soveværelset er nemlig også vigtig, så anvend duftlys, og sørg for en dæmpet belysning. Spil noget romantisk musik. Sørg for at du har glade billeder af dig og din partner på natbordet.

· Hold alle døre lukket om natten. Det kan være døren til soveværelset, døren til dit skab osv. Dette vil sikre at der er et flow af helende og nærende energi i rummet, der vil styrke både dit helbred og dit parforhold.

· Hvis du er single, skal du lave en tom plads i dit skab til en fremtidig partners ting. Gør plads i dine skuffer og skabe, så der er lige plads til både dig og din partners ejendele.

Læs også: Sådan scorer du med dine bryster

Læs også