Selvudvikling

Nyt år – ny dig!

I januar har vi strikket et program sammen til dig, som kommer hele vejen rundt om projekt ”Nyt år – ny dig!”Første måned i det nye år: Ambitionerne er store, drømmene stadig intakte - NU skal det ske! Der skal ryddes op i klædeskabet, konfekten skal skiftes ud med grøntsager, og der skal atter motion på programmet! Virker det uoverskueligt? Tja, men med lidt hjælp og lidt viljestyrke, kan det lade sig gøre - og vi vil gerne hjælpe! Derfor har vi her i januar strikket et program sammen til dig, som kommer hele vejen rundt om projekt "Nyt år - ny dig!"

I denne uge får du:
- Et stort interview med de herlige damer, Trinny & Susannah + deres kropstypeguide og deres tips til 35-årige Maja fra Valby.

- BONUS: Herudover får du med bladet personlig træner Anne Bechs effektive trænings-DVD: "Din træning til Gudindekrop," som er supereffektiv træning, du kan lave derhjemme i stuen.

Torsdag i Uge 2 får du: Stjernekok Thomas Rodes low-carb-kur baseret på stenalderkost til kvinder.

Torsdag i uge 3 får du: Stjernekok Thomas Rodes bedste mad-opskrifter og træningsprogram baseret på principperne fra Stenalderkost til kvinder.

Torsdag i uge 4 får du: Thomas Rodes guide til, hvordan du kan gøre disse nye vaner til en integreret del af dig og din families dagligdag.

Er du løber, eller drømmer du om at komme i gang med at løbe, får du desuden hver uge guider til at få gang i benene, pulsen og det sunde løbeliv. Rigtig god fornøjelse - og velkommen til det nye år og den nye udgave af dig anno 2013!

Klik på billedet herunder og få et smugkig i denne uges FEMINA

Læs mere om: