https://imgix.femina.dk/media/8f073295e4a24b8e9c1ff9c51f5901b3.jpg
Selvudvikling

Nyt digitalt kvindemagasin til dig

10. december 2010
af Charlotte Hallbæck
Nu lanceres det danske magasin Elektronista.dk – et digitalt magasin til dig, der gerne vil læse om lækre gadgets og være på forkant med de nyeste digitale trends


Tusindvis af kvinder fra alverdens lande læser allerede nu det digitale magasin lektronistaMag.com. Men iværksætter og digital trendekspert Christiane Vejlø mener, der også skal være et digitalt magasin kun for danske kvinder og lancerer derfor det danske søstersite Elektronista.dk.

I februar 2010 udgav Christiane Vejlø E-bogen "Elektronista eller Elektro-not", der indikerer, at et voksende antal kvinder ikke alene bruger og køber en masse teknologi i hverdagen, men også er meget begejstrede for de fordele, der følger med deres gadgets.

Bogen fik en masse "elektronistas" til at mylre ud af skabet, og det har skabt grobund for det nye digitale magasin. Elektronista.dk er som storesøsteren ElektronistaMag.com et digitalt magasin som i modsætningen til andre tech magasiner bevidst inkluderer kvinder og opfylder deres interesse for nyheder om gadgets, digital innovation og trends uden at de samtidig bliver sat i bås med pink mobiltelefoner og blomstrede lap tops.

"Voksne kvinder er trætte af enten at blive præsenteret for fordummende lyserøde produkter eller for hvad de oplever som irelevant og tør nørdesnak. Elektronista konceptet er for den moderne, teknologinysgerrige kvinde - og mand for den sags skyld", fortæller Christiane Vejlø, som mener Elektronista sitet er det første af sin slags på verdens plan.

Læs mere på www.elektronista.dk


Relevante links

Kvinde
https://imgix.femina.dk/legacy/media/93d00f480784432c8e0c45b78f3e4779.jpg
Annemette Øvlisen

Læs også