Boligreportager

Bolig: Boligstylistens farverige Københavnerlejlighed

I en klassisk københavnerlejlighed på Østerbro hersker en stor glæde for farver, som spreder sig på både vægge og møbler. Grå og sort er toner ’non grata’ i det varme hjem, der danner ramme om boligstylist Vivi Bang og hendes familie på fire.

PÅ BESØG HOS 
Vivi Bang, indretningskonsulent og stylist, og hendes mand Christian Bang samt børnene Frida Liv på to år og Hubert Axel på et år. Familien bor i en nyistandsat lejlighed på ca. 100 m2 i et hyggeligt område med toppede brosten på Østerbro i København. 
 
 
Vivis bedste boligtips
  • Ser du noget hos andre, du godt kan lide, så vær ikke bange for at kopiere. Betragt det i stedet som inspiration. Alting ender alligevel i en form for egenfortolkning. 
  • Gå uden om alt det, du tror er klassisk, som fx en PH-lampe eller en Wegner-stol. Du behøver ikke at træffe de sikre valg; lad i stedet en vægfarve være definerende for din indretning. 
  • Hvis du køber nye møbler, så spørg, om du må prøve dem i indretningen derhjemme. De fleste møbelbutikker er villige til udlån mod et mindre depositum, og det kan være godt at se tingene an i egne omgivelser.
  • Kombinér altid nyt og gammelt. 
  • Vælg farver – gerne mange og farverige.  
 
KOM MED INDENFOR I KØBENHAVNER-LEJLIGHEDEN I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Boligstylistens farverige Københavnerlejlighed

 
Læs mere om: