Mad og pleje

Ris med kylling-mos

Skøn ret til baby

Fra seks måneder
4-5 portioner

• 2 dl hakkede tomater
• 1 pastinak (ca. 1 dl)
• 0,75 dl ris
• 1 løg (ca. 1 dl)
• 80 g kyllingefilet
• 1 gulerod
• 2 spsk. rapsolie
• 2 spsk. Maizena
• 1 tsk. tørret basilikum
• ½ knivspids tørret rosmarin
• ½ knivspids hvid peber
• 4 + ½ dl vand

1. Skyl pastinak og gulerod, og skær dem i små tern. Skyl og hak løget.

2. Steg kyllingefileten og skær den i små stykker.

3. Hæld 4 dl af vandet i en gryde, tilsæt de hakkede tomater og ris, og lad det koge under låg i cirka 15 minutter.

4. Tilsæt grøntsagerne. Smuldr basilikummen, og hak rosmarinen fint. Tilsæt krydderierne sammen med kyllingen. Lad retten koge i yderligere 15 minutter til risene er færdige.

5. Tøm grydens indhold over i en blender, og blend til rett en stadig har en smule struktur, og hæld det dereft er tilbage i gryden. Rør Maizenaen ud i den sidste ½ dl vand, tilsæt det, lad rett en koge op, indtil den begynder at blive tyk.

Prøv også:

Færdigretter fra Semper Færdigretter fra Semper Færdigretter fra Semper Færdigretter fra Semper
Kartofler med
laks og ærter
Kartofler i fad
med skinke og
ærter
Kartoffel-gule-
rodsmos
Lasagne



Få babymos og babygrød sendt direkte til døren >> Se mere her

Artiklen indeholder affiliate-link


Læs mere om: