https://imgix.femina.dk/media/2810879c942543bb818268d0301cf253.jpg
Gravid

Lasagne-mos

8. juni 2010
af Opskrifter er sponsoreret af Semper
Alle tiders klassiker

Fra seks måneder
4-5 portioner

• 1 finthakket løg
• 25 g finthakket knoldselleri (ca. 1/2 dl)
• 1 gulerod (finthakket)
• 1 spsk. rapsolie
• 2,5 dl hakkede tomater
• 100 g hakket oksekød
• 1 tsk. oregano
• 1 1/2 dl pasta (for eksempel pastaskruer)
• 1 1/2 spsk. hvedemel
• 2 dl mælk
• 25 g mild revet ost

1. Skyl løg, knoldselleri og gulerod, og hak dem fint. Steg dem let i en gryde, de må ikke få farve. Tilsæt de hakkede tomater, oregano og oksekødet, og lad det simre.

2. Rør melet ud i mælken, og hæld det i kødsaucen. Lad det koge up under omrøring. Tilsæt til sidst osten.

3. Sæt pastaen over, og lad den koge, til den er næsten klar. Bland pastaen i kødsovsen. Blend retten, til du får den konsistens, der passer til dit barn.

Prøv også:

Kartofler med laks og ærter

Kartofler i fad med skinke og ærter

Kartoffel-gule-rodsmos

Ris med kylling


Få babymos og babygrød sendt direkte til døren >> Se mere her

Artiklen indeholder affiliate-link

Læs også